Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vanhan sataman jäljellä olevat pientalotontit laitetaan jakoon

Jaa

Viime vuodelta vapaaksi jääneet Vanhan sataman pientalotontit siirretään jatkuvaan hakuun. Tontteja on yhteensä 13 kappaletta ja ne ovat vapaasti haettavissa kahden viikon ajan 21.11.-5.12. Tontin saaja arvotaan hakijoiden kesken.

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund

Tonttien haku tapahtuu sähköisesti eTontti-palvelun kautta. eTontti-palvelussa voi tutustua myös tonttikohtaisiin karttoihin sekä tarkastaa tonttia koskevat maaperätiedot.

Haettavat tontit on merkitty maastoon kylteillä. Lisätietoa ja ohjeet tontin hakijoille löytyvät Vaasan kaupungin verkkosivuilta. Sivuilla kerrotaan muun muassa edellytyksistä hakea poikkeamista asemakaavan kerroslukuun, jonka perusteella voidaan rakentaa yhteen kerrokseen.

Yhteyshenkilöt

Tonttipäällikkö Christoffer Rönnlund, +358401455351, christoffer.ronnlund@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme