Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vanhan Vaasan koulu siirtyy etäopetukseen koronatartunnan vuoksi

Jaa

Vanhan Vaasan alakoulu siirtyy etäopetukseen 12.3. alkaen. Koulussa on todettu yksi koronatartunta 11.3. Koska kaikki koulun oppilaat kulkevat päivittäin samoilla linja-autoilla väistötiloihin Palosaarelle, siirtyy koko koulu etäopetukseen.

Vanhan Vaasan koulun kaksi luokkaa on asetettu asianmukaiseen karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Karanteeniin asetettuja oppilaita on 28 ja aikuisia kolme.

Vanhan Vaasan koulu toimii väistötiloissa Palosaaren entisen koulun tiloissa. Tämän vuoksi kaikki koulun oppilaat kulkevat koulumatkansa tilausajokuljetuksella.

- Tartuntatautiviranomaisen suosituksesta koko koulu siirtyy etäopetukseen 12.-19.3., koska busseissa ja takseissa luokat sekoittuvat ja tästä syytä mahdollisten altistuneiden oppilaiden yksilöinti on hankalaa, kertoo koulutoimenjohtaja Kari Nummela.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Elektroniskt har redan nästan 2500 tider bokats för vaccinering mot coronaviruset20.4.2021 16:09:45 EEST | Tiedote

Vasaborna har tagit emot den elektroniska tidsbokningen till vaccineringen mot coronaviruset väldigt bra. Tjänsten öppnades 12.4 och fram till 19.4 hade redan 2471 vaccineringstider bokats. Tider sätts ut i det elektroniska bokningssystemet vartefter hälsostationerna får vacciner mot coronaviruset, som är lämpliga för de olika åldersgrupperna. Mängden vacciner som anländer vet man ungefär en vecka åt gången.

Sähköisen asioinnin kautta on varattu jo lähes 2500 koronarokotusaikaa20.4.2021 16:04:15 EEST | Tiedote

Vaasalaiset ovat ottaneet odotetun sähköisen ajanvarauksen koronarokotteisiin todella hienosti. Palvelu avattiin 12.4. ja nyt 19.4. mennessä on sähköisesti varattu jo 2471 koronarokotusaikaa. Aikoja sähköiseen varausjärjestelmään laitetaan sitä mukaa, kun eri ikäryhmiin sopivia koronarokotteita saapuu terveysasemille. Saapuneiden rokotteiden määrät tiedetään noin viikko kerrallaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme