Kotona Asuen Seniorihoiva

Vanhuksille jouluiloa tuova hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy tänään – kukkalahjoitukset nyt myös verkossa

Jaa

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy tänään. Kotona Asuen Seniorihoivan toteuttamassa kampanjassa kuka tahansa voi tuoda kukkalahjoituksella jouluiloa pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Kotkan ja Oulun alueen yksinäisille vanhuksille. Kukkakaupassa asioimisen lisäksi lahjoituksia voi tehdä nyt myös verkossa.

“Tänä poikkeuksellisena vuonna yksinäisten vanhusten muistaminen on erityisen tärkeää. Korona-aika on pienentänyt ikäihmisten sosiaalisia verkostoja ja vahvistanut tunnetta yksinäisyydestä. Joulusta on vaarassa tulla aiempaa useammille yksinäinen juhla, vain tavallinen päivä muiden joukossa. Pienikin ele voi antaa tunteen välittämisestä ja arvostuksesta”, Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Olli Houttu sanoo.

Kotona Asuen Seniorihoivan vuodesta 2010 lähtien järjestämä Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja on käynnissä välillä 16.11.–17.12.2020. Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa valitsemalla mieleisensä kukan yhteistyöhön osallistuvasta liikkeestä. Kukkakaupassa asioimisen lisäksi lahjoituksia voi tehdä myös verkossa. Suorat linkit kukkakauppojen verkkosivuille löytyvät Kotona Asuen Seniorihoivan verkkosivuilta.

“Viime vuonna yli 8000 ikäihmistä sai kukkalahjoituksen kampanjamme kautta. Kukkien vastaanottajilta saamamme palaute on vuosien mittaan ollut koskettavaa ja kiittävää. Joulukukka tuntemattomalta on monelle vanhukselle joulun tähtihetki ja harvinainen kontakti toiseen ihmiseen”, Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Olli Houttu jatkaa.

Kampanjaan osallistuvien kaupunkien kotihoidot ja vanhuspalvelut ovat valinneet kukkalähetysten saajiksi alueidensa yksinäisiä vanhuksia. Kukkia myyvät useimpien kauppakeskusten kukkakaupat, pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun Stockmann-tavaratalot, Tampereen Sokos ja Prisma sekä lukuisat yksittäiset kukkaliikkeet. Kukat toimitetaan vastaanottajille joulunalusviikolla.

Lisätietoa kampanjaan osallistumisesta ja yhteistyöliikkeistä on saatavilla Kotona Asuen Seniorihoivan verkkosivuilla osoitteessa www.KotonaAsuen.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kotona Asuen Seniorihoiva
Olli Houttu, toimitusjohtaja
050 337 5854
olli.houttu@kotonaasuen.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotona Asuen Seniorihoiva
Kotona Asuen Seniorihoiva
Valimotie 2
00380 Helsinki

010 841 7400http://www.KotonaAsuen.fi

Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa yksilöllisiä ei-sairaanhoidollisia hoivapalveluita senioreille. Visiomme on muuttaa ikääntymisen kasvot edistämällä ikäihmisten hyvinvointia ja tarjoamalla palveluita, jotka mahdollistavat ikääntyneen ihmisen turvallisen kotona asumisen mahdollisimman pitkään. Tarjoamme palveluita pääkaupunkiseudulla sekä Lahden, Tampereen, Kotkan ja Oulun alueilla. Työllistämme 150 henkilöä. KotonaAsuen.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotona Asuen Seniorihoiva

Jouluiloa yli 10 000 vanhukselle – Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja keräsi ennätysmäärän kukkalahjoituksia18.12.2020 06:00:00 EETTiedote

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja keräsi tänä vuonna ennätysmäärän kukkalahjoituksia yksinäisille vanhuksille. Kotona Asuen Seniorihoivan toteuttamassa kampanjassa pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Kotkan ja Oulun alueiden ikäihmisille lahjoitettiin kaikkiaan 10 900 joulukukkaa. Viime vuonna saavutettu aiempi ennätys ylittyi lähes 3000 lahjoituksella.

Kukkalahjoitukset tuovat jouluiloa vanhusten korona-ajan yksinäisyyteen7.10.2020 05:30:00 EESTTiedote

Vuodesta 2010 lähtien vanhuksille jouluiloa tarjonnut Kotona Asuen Seniorihoivan Ole Joulupukkina Seniorille -hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy jälleen. Kampanjassa kuka tahansa voi ilahduttaa yksinäisiä vanhuksia joulukukalla pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä sekä Kotkan ja Oulun alueilla. Viime vuonna kukkia toimitettiin yli 8000 kappaletta. Tänä vuonna korona-aika on lisännyt vanhusten kokemaa yksinäisyyttä.

Muusikko Arttu Wiskarin ravintola seniorikummiksi muistisairaalle vanhukselle15.9.2020 05:30:00 EESTTiedote

Kotona Asuen Seniorihoiva käynnistää yrityksille suunnatun kummitoiminnan, joka tuo avuntarpeessa oleville vanhuksille seuraa sekä hoiva-apua arjen askareisiin. Toimintaan osallistuvat yritykset tarjoavat paikallisille vanhuksille eri mittaisia kummipaketteja, joissa sama koulutettu hoivanantaja viettää vanhuksen kanssa viikoittain kolme tuntia. Yksi ensimmäisistä Seniorikummitoimintaan mukaan lähteneistä yrittäjistä on muusikko ja Wiskarila-ravintolan omistaja Arttu Wiskari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme