Espoon kaupunki - Esbo stad

Vanhusten palvelujen johtajaksi esitetään Minna Hoffströmiä

Jaa

Espoon vanhusten palvelujen johtajaksi esitetään kauppatieteiden maisteri Minna Hoffströmiä. Kaupunginhallitus päättää vanhusten palvelujen johtajan valinnasta kokouksessaan 1.3.3021.

Perusturvajohtaja Sanna Svahn esittää Espoon kaupungin hallitukselle, että Espoon vanhusten palvelujen johtajaksi valitaan kauppatieteiden maisteri Minna Hoffström. Kaupunginhallitus päättää vanhusten palvelujen johtajasta kokouksessaan 1.3.3021.

Hoffström on viimeksi työskennellyt asiakaskokemusjohtajana Lääkärikeskus Aavassa.  Aiemmin hän on työskennellyt markkinointi-, viestintä-, sekä kehitysjohtamisen tehtävissä Lääkärikeskus Aavassa. Hoffström on koulutukseltaan myös sairaanhoitaja.

Vanhusten palvelujen johtajaksi haki 26 henkilöä. Kymmenen hakijaa haastateltiin ja haastatelluista kaksi lähetettiin henkilöarviointiin.

Espoon vanhusten palvelujen johtajana vuodesta 2014 toiminut Matti Lyytikäinen jää eläkkeelle loppukeväästä.

Lue lisää kaupunginhallituksen esityslistalta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Perusturvajohtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535, sanna.svahn@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Koronarokotusvuorossa tänä vuonna 60 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat espoolaiset sekä riskiryhmiin kuuluvat12.4.2021 17:23:40 EEST | Tiedote

Koronarokotuksen ajanvaraus on käynnissä tänä vuonna 60 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille espoolaisille sekä henkilöille, jotka kuuluvat THL:n määrittämään riskiryhmään 1 tai 2. Koronavirustaudille altistavat sairaudet on listattu myös Espoon sivuille. Lue mitkä sairaudet ja tilat oikeuttavat riskiryhmäläisten rokotuksiin. Espooseen saadaan tällä hetkellä kahta eri koronavirusrokotetta: Pfizer-BioNTech Comirnaty sekä AstraZeneca Vaxzevria. Rokotteet jaetaan HUSin, THL:n ja kuntien yhteisen suosituksen mukaan 29.3. alkaen seuraavasti: Pfizer-BioNTech Comirnaty-rokote Tänä vuonna 70 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat Tänä vuonna 60-64 vuotta täyttävät 18-64 –vuotiaat riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. 16-17-vuotiaat, jotka kuuluvat riskiryhmään 1 AstraZeneca Vaxzevria-rokote Tänä vuonna 65-69 vuotta täyttävät riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. Tänä vuonna 65-69 vuotta täyttävät THL:n linjauksen mukaisesti rokotettavan ei ole mahdollista valita, mitä rokotetta rokotuksessa käytetään. Kaikki kä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme