Espoon kaupunki - Esbo stad

Vanhusten palvelujen johtajan haku etenee

Jaa

Espoon vanhusten palvelujen johtajan paikkaa haki 26 hakijaa. Hakijoista 10 kutsuttiin ensimmäiseen haastatteluun ja haastatelluista Minna Hoffström ja Elina Kylmänen ovat edenneet henkilöarviointeihin.

Espoon vanhusten palvelujen johtajan paikkaa haki 26 hakijaa. Hakijoista 10 kutsuttiin ensimmäiseen haastatteluun.  Ensimmäiseen haastatteluun kutsuttiin Päivi Harmaakorpi, Minna Hoffström, Kati Kantanen, Minna Koivumäki, Annukka Kuismin, Elina Kylmänen, Hannele Ridanpää, Hanna Voutilainen ja Piia Vuorela. Lisäksi yksi haastatelluista perui hakemuksensa haastattelun jälkeen.

Haastatelluista Minna Hoffström ja Elina Kylmänen ovat edenneet henkilöarviointeihin. Minna Hoffström on viimeksi toiminut asiakaskokemusjohtajana Lääkärikeskus Aavassa.  Elina Kylmänen toimii pitkäaikaishoitopäällikkönä Espoon vanhusten palveluissa.

Henkilöarviointien jälkeen järjestetään toinen haastattelukierros. Espoon kaupunginhallitus päättää uudesta vanhustenpalvelujen johtajasta 1.3.2021.

Espoon vanhusten palvelujen nykyinen johtaja Matti Lyytikäinen jää eläkkeelle loppukeväästä. Lyytikäinen on toiminut vanhusten palvelujen johtajana Espoossa vuodesta 2014.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito.  Vanhusten palvelujen johtaja vastaa tulosyksikön toiminnasta ja tavoitteiden toteutumisesta. Tulosyksikössä on noin 1500 työntekijää ja vuosibudjetti on 200 miljoonaa euroa.

Yhteyshenkilöt

Perusturvajohtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535, sanna.svahn@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: tonttivarauksia liikuntapaikoille Latokaskeen ja Laajalahteen1.3.2021 10:21:22 EETTiedote

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti jatkaa Latokaskenniityssä sijaitsevan urheilutontin varausta Espoon Jääurheilun Tuki ry:lle, Olarin Voimistelijat ry:lle ja Tapiolan Voimistelijat ry:lle harjoitusjäähallin ja voimisteluhallin suunnittelua varten 30.6.2022 saakka entisin ehdoin. Varauksen jatko mahdollistaa vielä tarvittavien selvitysten ja suunnitelmien tekemisen. Hallin rakentamisen on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2022 keväällä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme