SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Vantaalainen Break Sokos Hotel Flamingo käynnistää omat shuttle bus -kuljetukset. Hotellilta lentokentälle 15 minuutissa.

Jaa
Tammikuussa 2019 alkava shuttle bus -yhteys lentokentälle nostaa vantaalaisen Break Sokos Hotel Flamingon lentokenttähotellien joukkoon. Aviapoliksen juna-aseman kautta kulkeva bussiyhteys avautuu juuri ennen kuin Break Sokos Hotel Flamingon uudisrakennus valmistuu tehden hotellista Suomen suurimman.
Break Sokos Hotel Flamingo. Vantaa. Kuvaaja Seppo Sallankivi.
Break Sokos Hotel Flamingo. Vantaa. Kuvaaja Seppo Sallankivi.

”Meillä majoittuu paljon sekä kansainvälisiä että kotimaisia lentomatkailijoita”, sanoo hotellinjohtaja Päivi Holappa. ”Osa asiakkaistamme on kokenut aiemmat, julkiseen liikenteeseen nojaavat lentokenttäyhteydet haasteellisiksi. Meille oli luontevaa yhdistää hotellin laajennusprojektiin myös saavutettavuuden parantaminen.”
Tammikuusta lähtien kotimainen linja-autoalan perheyritys Reissu Ruoti kuljettaa hotellin asiakkaat veloituksetta lentokentälle ja toisin päin.

Uusi palvelu ei sujuvoita ainoastaan lentomatkustajien kulkemista, vaan linja-autoyhteyttä voivat hyödyntää myös hotelliin junalla saapuvat kokous- ja tapahtumavieraat sekä Flight Academyn asiakkaat. Bussi kulkee Flamingon ja lentokentän väliä pysähtyen mennessä Flight Academyssä ja tullessa Aviapoliksen asemalla.

Aamun ensimmäinen bussiyhteys Break Sokos Hotel Flamingosta lentokentälle lähtee kello 4.30. Bussit kulkevat puolen tunnin välein sekä aamuisin että iltaisin. Yksittäisen matkustajan ei tarvitse tehdä ennakkovarausta kuljetukseen.

”Helsinki-Vantaan lentoasema on vilkas kauttakulkukenttä, jonka myötä pääkaupunkiseudulla yöpyy paljon stop over -matkustajia. Sujuvan shuttle bus -yhteyden lisäksi viihdekeskuksen yhteydessä sijaitseva hotellimme tarjoaa kaikki hyvän loman elementit – lyhyenkin vierailun aikana. Lentokenttämajoitukseen yhdistää Break Sokos Hotel Flamingossa helposti hemmottelua, viihdettä ja ostoksia.”

Oma auto kannattaa jättää GoParkingiin

Break Sokos Hotel Flamingon yhteistyökumppani GoParking Jumbo tarjoaa autoilijoille pysäköinnin kauppakeskuksen parkkihallissa edulliseen hintaan. GoParking myös kuljettaa vieraat pysäköinnin hinnalla lentokentälle ja takaisin. Pysäköinti maksetaan ja varataan ennakkoon osoitteessa www.goparking.fi ”Suosittelemme autoilijoille ehdottomasti GoParkingin palvelua varsinkin nyt, kun Helsinki-Vantaan lentokentän terminaali 2:n uudistustyöt alkavat tammikuussa 2019. Uudistuksen aikana pysäköinti lentokentällä on haasteellisempaa”, hotellinjohtaja Holappa toteaa.

Break Sokos Hotel Flamingo laajentuu. Kun hotellin uudisrakennus valmistuu vuoden 2019 alussa, tulee hotellista tulee Suomen suurin. Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee vantaalaisessa viihdekeskus Flamingossa, jonka laajentaminen on osa Vantaan kaupungin kehityshanketta. Viime vuonna viihdekeskus Flamingossa vieraili 4,75 miljoonaa kävijää.

Lisätiedot: Päivi Holappa, hotellinjohtaja, puh. 050 306 6644, paivi.holappa@sok.fi

Flamingo Shuttle bus alkaen 14.1.2019.

Kulkureitti: Break Sokos Hotel Flamingo – Flight Academy –Helsinki-Vantaan lentoasema – Aviapolis – Break Sokos Hotel Flamingo.
Lähdöt puolen tunnin välein arkisin klo 4.30–9.30 ja 14.30–23, viikonloppuisin klo 4.30-9.30 ja klo 17-23.

Break Sokos Hotel Flamingo on elämyshotelli Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Vantaalla. Hotelli uudistuu ja vuoden 2019 alussa Break Sokos Hotel Flamingo tarjoaa 550-paikkaisen juhla- ja tapahtumatilan, 12 kokoustilaa sekä 541 huonetta. Hotelli sijaitsee lentokentän välittömässä läheisyydessä ja lentokentälle kulkee shuttle bus tammikuusta 2019 alkaen.

 

Break Sokos Hotel Flamingon tilat

-       12 kokoustilaa, joista yksi luova tilaFlow

-       Ravintola Amarillo (180 paikkaa)

-       250-paikkainen Eventi, avautui syksyllä 2018

-       280-paikkainen tilausravintola Bankett

-       Kuusi auditoriota, suurin 350-paikkainen, Finnkino

-       541 hotellihuonetta (2/2019)

Lisätiedot ja huonevaraukset: www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-flamingo

www.reissuruoti.fi

www.goparking.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Break Sokos Hotel Flamingo. Vantaa. Kuvaaja Seppo Sallankivi.
Break Sokos Hotel Flamingo. Vantaa. Kuvaaja Seppo Sallankivi.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi
​S-ryhmä on suomalaisten kotitalouksien omistama kaupparyhmä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa, SOK sekä niiden tytäryhtiöt. ​
 
Tarjoamme arjen palveluita päivittäistavarakaupassa, hotelleissa & ravintoloissa, tavarataloissa, liikennemyymälöissä, rautakaupassa ja oman pankkimme kautta. ​
 
Olemme suurin yksityinen työllistäjä Suomessa - meitä s-ryhmäläisiä on noin 40 000. Ilmastotavoitteemme ovat maan kunnianhimoisimmat, ja olemme Suomen suurin kotimaisen ja lähiruoan myyjä. Verojalanjälkemme on lähes 1,7 miljardia euroa, ja investoimme Suomeen vuosittain noin 500 miljoonaa euroa. ​​
 
#parempipaikkaelää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Nyt laskee ruoan hinta – S-ryhmän myymälöissä uudet halvemmat hinnat lähes 400 Xtra-tuotteelle21.3.2023 08:00:08 EET | Tiedote

Ruoan hinnan nousu on koskettanut suomalaisia ja moni on joutunut muuttamaan ostokäyttäytymistään säästääkseen arkisissa ruokamenoissa. S-ryhmä haluaa tiukassakin taloustilanteessa mahdollistaa asiakasomistajilleen mahdollisimman edullisen ostoskorin, ja tässä kaupan omilla merkeillä on tärkeä rooli. Huomisesta alkaen kaikkien lähes neljännsadan jo ennestään edullisen Xtra-tuotteen hintaa lasketaan.

Lakimuutos sai aikaan ostoryntäyksen Prismoissa – kodin jätelajittelujärjestelmien myynti tuplaantui ja yksi tuote nousi selväksi hitiksi16.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Asteittain voimaan tuleva jätelain muutos on saanut suomalaiset ostamaan jätelajittelujärjestelmiä kiihtyvällä tahdilla, selviää Prisman tuoreesta myyntidatasta. Lajittelutuotteet ovat tällä hetkellä voimakkaimmin kasvava tuoteryhmä koko Prisman kodin tuotteissa ja joidenkin lajittelujärjestelmien myynti on tuplaantunut verrattuna viime vuoden samaan ajankohtaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme