Uudenmaan ELY-keskus

Vantaalla Ilmakehällä (seututie 138) alkaa Tuusulanväylän (kt 45) ylittävän Ilmailutien risteyssillan peruskorjaus

Jaa

Ilmailutien risteyssillan parantaminen Tuusulanväylän (kantatie 45) kohdalla aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Ilmakehällä (seututie 138) Vantaalla. Kevyt liikenne siirretään kiertotielle jo huhti-toukokuussa (katso reitti oheisesta kartasta). Silta on kokonaan suljettu liikenteeltä 17.6.–15.8.2021 välisenä aikana. Tiedotamme henkilöautoliikenteen kiertotiejärjestelyistä tarkemmin ennen sulkua.

Ilmailutien risteyssilta ylittää Tuusulanväylän (kt 45).
Ilmailutien risteyssilta ylittää Tuusulanväylän (kt 45).

Työt alkavat huhtikuussa 2021 valmistelevilla töillä ja ne valmistuvat kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä. Ilmakehällä on käytössä ennen sillan sulkua vähintään yksi kaista suuntaansa ja nopeusrajoitus sillalla on 40 km/h. Kantatiellä 45 on alennettu nopeusrajoitus korjaustöiden aikana. Sillan ollessa suljettuna 17.6.–15.8.2021 välisenä aikana linja-autot kulkevat kiertoreittiä Pyhtäänkorventie- Manttaalitie- Tikkurilantie- Ohtolankatu- Meiramitie.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) toimii kohteen rakennuttajana. Valvontakonsulttina toimii Sweco PM Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

Linkki siltapaikalle:

Ilmailutien risteyssilta

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö Jussi Tiainen, Destia Oy, puh 040 661 5903
Valvontakonsultit Salla Anttonen, puh. 040 190 6892 ja Jarmo Paunonen puh. 050 340 1788 SWECO PM Oy
Projektipäällikkö Timo Repo, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 040 041 5109

Kuvat

Ilmailutien risteyssilta ylittää Tuusulanväylän (kt 45).
Ilmailutien risteyssilta ylittää Tuusulanväylän (kt 45).
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme