Sponsor Capital OySponsor Capital OySponsor Capital Oy

Vantaan Kiinnike ja Rak Oy ja Suomen Kiinnikekeskus Oy yhdistyvät

Jaa
Järjestelyn myötä Van-ki konserni laajenee Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle, palvellen tulevaisuudessa yhä kattavammin asiakkaidensa tarpeita kiinnike- ja pientarvikehankinnoissa.

31.5.2022 toteutetun järjestelyn myötä Suomen Kiinnikekeskus Oy (”SKK”) ja Vantaan Kiinnike ja Rak Oy (”Van-ki”) yhdistyvät. SKK jatkaa luotettavaa toimintaansa Tampereella ja Porissa tiiviissä yhteistyössä Van-kin Helsingin toimipisteen kanssa. Tulevaisuudessa uusi konserni kykenee entistä kattavammin palvelemaan asiakkaidensa tarpeita laajalla valikoimalla kiinnitystarvikkeita ja muita pientarvikkeita.

Van-ki toimitusjohtaja Aki Laine näkee kahden, omien alueidensa perinteisten toimijoiden yhdistymisessä paljon potentiaalia.

– Laajennamme tällä yritysjärjestelyllä merkittävästi toimintaamme Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla alueella Etelä-Suomessa. Van-ki:n ja SKK:n yhdistyminen on tärkeä askel eteenpäin kohti valtakunnallista verkostoa ja järjestely avaa Van-kille mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös uusilla asiakastoimialoilla kuten teollisuudessa.

Suomen Kiinnikekeskuksen toimitusjohtaja Kari Kaski näkee yhdistymisessä merkittäviä hyötyjä.

– Liiketoimintamme täydentävät hyvin toisiaan ja osana kasvavaa konsernia pystymme palvelemaan asiakkaitamme Porissa ja Tampereella aiempaa kattavammin. SKK on menestynyt yli 30 vuoden ajan ammattitaitoisella palvelulla, laajalla valikoimalla ja nopealla toimituksella, jotka ovat myös Van-ki toiminnan ytimessä. Haluan lämpimästi kiittää ammattitaitoista henkilökuntaamme hyvästä työpanoksesta. On hienoa lähteä rakentamaan kasvavaa konsernia yhdessä Van-kin kanssa.

Maaliskuussa 2022 Van-ki:n kasvua tukemaan tuli myös Sponsor Capital pääomasijoitusyhtiö. Sponsorin osakas ja Van-ki hallituksen puheenjohtaja Matti Virolainen kommentoi järjestelyä

– Kari Kaski on pitkäjänteisesti rakentanut Suomen Kiinnikekeskuksesta kiinnikealan luottotoimittajan. On hienoa olla mukana tukemassa kahden toimialan perinteisen yhtiön yhdistymistä uudeksi konserniksi.

Kaikkien toimipisteiden henkilökunta jatkaa normaalisti konsernin palveluksessa. Asiakkaiden ja tavarantoimittajien suuntaan palvelut jatkuvat kuten ennenkin.

Järjestelyssä syntyvän konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee 50 työntekijää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Aki Laine
Van-ki Toimitusjohtaja
040 825 8495
aki.laine@vantaankiinnike.fi

Kari Kaski
SKK Toimitusjohtaja
0400 808 297
kari.kaski@kiinnikekeskus.fi

Matti Virolainen
Partner, Sponsor Capital
044 339 2984
matti.virolainen@sponsor.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sponsor Capital Oy
Sponsor Capital Oy
Mannerheimintie 4
00100 HELSINKI

09 680 3300https://www.sponsor.fi

Vantaan Kiinnike ja Rak Oy on ammattirakentajan luotettava kumppani jo vuodesta 1993. Van-ki tarjoaa asiakkailleen kiinnitystarvikkeet, työkalut ja rakennustarvikkeet nopealla, edullisella ja luotettavalla toimituspalvelulla jo saman päivän aikana. Van-ki logistiikkakeskus sijaitsee Suutarilassa, Helsingissä jossa se työllistää yli 20 työntekijää. Van-kin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 15 miljoonaa euroa.

Suomen Kiinnikekeskus Oy on tekninen tukkumyyjä, joka tarjoaa kiinnitysratkaisuja ja niihin liittyviä tuotteita rakennus ja teollisuusasiakkaille Tampereella ja Porissa jo vuodesta 1994. Tuotteet ja palvelut jaellaan ja myydään Porissa ja Tampereella sijaitsevista varasto myymälöistä ja teknisen suoramyynnin avulla. Suomen Kiinnikekeskuksessa työskentelee 25 teknisen tukku- ja kiinnitysratkaisualan ammattilaista. SKK liikevaihto vuonna 3/22 päättyneellä tilikaudella oli noin 5,5 miljoonaa euroa.

Sponsor Capital on vuonna 1997 perustettu suomalainen pääomasijoittaja. Yritys tekee pääosin enemmistösijoituksia keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin, joilla on erinomainen johto, vahva markkina-asema sekä ennustettava kassavirta. Sponsor Capital toimii vastuullisesti, pitkäjänteisesti, tulosorientoituneesti ja aina uskoen yrittäjähengen tärkeyteen. Suuret suomalaiset instituutiot sijoittavat pääomiaan Sponsor Capitalin kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sponsor Capital Oy

Työelämän ohjelmistokonserni Saarni Cloud kasvaa jälleen - Csi Helsinki ja Kiva Work osaksi yhteisöä19.12.2022 13:08:58 EET | Tiedote

Ohjelmistoratkaisut työnteon ja työntekijän tukemiseen ovat siivittäneet Saarni Cloud -konsernin vahvaan kasvuun. Nyt konserni vahvistaa palveluvalikoimaansa uusilla yritysjärjestelyillä. Joulukuussa toteutetun yhdistymisen myötä asianajotoimistojen ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut CSI Helsinki Oy liittyi osaksi konsernia. Lisäksi Saarni Cloud tiivistää yhteistyötään ja jatkaa vähemmistöomistajana henkilöstökyselyitä tarjoavassa Kiva Workissa.