Sponsor Capital Oy

Vantaan Kiinnike ja Rak Oy tähtää kasvuun Sponsor Capitalin tukemana

Jaa
31.3.2022 toteutetun omistusjärjestelyn myötä Sponsor Capital tulee uutena omistajana mukaan tukemaan Vantaan Kiinnike ja Rak Oy:n (”Van-Ki”) kasvusuunnitelman toteuttamista. Yrittäjät Aki ja Ari Laine jatkavat yhtiön johdossa merkittävinä vähemmistöomistajina.

Van-Ki on ammattirakentajia palveleva tukkukauppa, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman kiinnitystarvikkeita, työkaluja ja rakennustarvikkeita. Yhtiö toimittaa tuotteet nopealla rahdilla asiakkaan työmaalle jo saman päivän aikana. Van-Killa on noutomyymälä Suutarilassa, Helsingissä. Yhtiö palvelee asiakkaitaan yli 20:n henkilön voimin.

Van-Kin toimitusjohtaja Aki Laine näkee järjestelyn luontevana jatkumona yhtiön pitkäjänteisessä kasvutarinassa.

- Olemme tähän saakka kasvaneet hallitusti vahvaan asiakaspalveluun panostaen omin voimin. Nyt on luonteva hetki käynnistää Van-Kin seuraavan vaiheen kasvusuunnitelman toteuttaminen Sponsor Capitalin tukemana. Toimintamme tulee myös jatkossa perustumaan tuttuihin toimintamalleihin ja asiakaskeskeisyyteen. Laajempien hartioiden myötä kykenemme palvelemaan asiakkaitamme tulevaisuudessa entistä kattavammin. Tavoitteenamme on laajentaa toiminta-aluetta maantieteellisesti ja edelleen kehittää tuotetarjontaa.

Van-Kin myyntijohtaja Ari Laine kiittää sitoutunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa vahvasta työpanoksesta.

- Vahva asiakaspalvelukulttuuri vaatii koko organisaatiolta hyvää panosta. Olemmekin erittäin tyytyväisiä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme työpanoksesta. Haluamme jatkossakin olla sekä työntekijöiden että asiakkaiden suosima yhtiö. Van-Kin tulevaisuuden kasvutavoitteet vaativat lisäresursseja, joita uuden laajentuneen omistajapohjan myötä pystymme varmistamaan.

Sponsor Capital osakas Matti Virolainen näkee Van-Kin hienona yhtiönä mielenkiintoisella toimialalla.

- Olemme ylpeitä päästessämme viemään Van-Kia kohti seuraavaa kasvuvaihetta yhdessä hienoa työtä tehneen johdon ja henkilöstön kanssa. Van-Ki on poikkeuksellisen hieno yhtiö, joka on saavuttanut vahvan aseman asiakkaidensa keskuudessa. Asiakaskeskeisyys ja toimialan tuotteiden vahva tekninen tuntemus ovat vahvuuksia, joiden pohjalle on hyvä rakentaa tulevaisuuden kehityssuunnitelmia.

Lisätietoja:

Aki Laine, Toimitusjohtaja, Vantaan Kiinnike ja Rak Oy, +358 40 825 8495

Ari Laine, Myyntijohtaja, Vantaan Kiinnike ja Rak Oy,+358 400 833 631

Matti Virolainen, Sponsor Capital Oy, +358 44 339 3984

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sponsor Capital Oy
Sponsor Capital Oy
Mannerheimintie 4
00100 HELSINKI

09 680 3300https://www.sponsor.fi

Vantaan Kiinnike ja Rak Oy
Vantaan Rak ja Kiinnike Oy on kiinnitystarvikkeiden, työkalujen ja rakennustarvikkeiden tukkumyymälä. Yhtiö on ollut ammattirakentajien luotettava kumppani jo vuodesta 1993. Yhtiö tarjoaa nopeat työmaatoimitukset jo samana päivänä. Vantaan Kiinnike ja Rak Oy:n liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 20 henkilöä.

Sponsor Capital
Sponsor Capital on vuonna 1997 perustettu suomalainen pääomasijoittaja. Yritys tekee pääosin enemmistösijoituksia keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin, joilla on erinomainen johto, vahva markkina-asema sekä ennustettava kassavirta. Sponsor Capital toimii vastuullisesti, pitkäjänteisesti, tulosorientoituneesti ja aina uskoen yrittäjähengen tärkeyteen. Suuret suomalaiset instituutiot sijoittavat pääomiaan Sponsor Capitalin kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sponsor Capital Oy

Työelämän ohjelmistokonserni Saarni Cloud kasvaa jälleen - Csi Helsinki ja Kiva Work osaksi yhteisöä19.12.2022 13:08:58 EET | Tiedote

Ohjelmistoratkaisut työnteon ja työntekijän tukemiseen ovat siivittäneet Saarni Cloud -konsernin vahvaan kasvuun. Nyt konserni vahvistaa palveluvalikoimaansa uusilla yritysjärjestelyillä. Joulukuussa toteutetun yhdistymisen myötä asianajotoimistojen ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut CSI Helsinki Oy liittyi osaksi konsernia. Lisäksi Saarni Cloud tiivistää yhteistyötään ja jatkaa vähemmistöomistajana henkilöstökyselyitä tarjoavassa Kiva Workissa.