Newsec Property Asset Management

Vantaan Kivistöön valmistuvan kauppakeskuksen nimeksi tulee Kivis

Jaa

Vantaan Kivistön uuden lähipalvelukeskuksen nimeksi on nimikilpailussa valittu Kivis. Kauppakeskus rakentuu parhaillaan Hämeenlinnan väylän varteen, Kivistön juna-aseman ja bussiterminaalin yhteyteen. Kiviksessä tulevat palvelemaan päivittäistavarakauppojen ohella mm. kirjasto ja terveysasema sekä ravintoloita ja kahviloita. Kiinteistön omistaa eQ Liikekiinteistöt, ja kaupallisesta ja ylläpidon johtamisesta vastaa kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsec. Kivis avautuu loppuvuodesta 2023.

Kivistön odotetulle lähipalvelukeskukselle etsittiin loppuvuodesta 2021 nimikilpailun avulla uutta, suuhun sopivaa ja helposti muistettavaa nimeä. Nimikilpailun voittajaksi valikoitui Kivis, joka yhdistyy luontevasti kaupunginosaan. Mutkaton nimi edustaa kauppakeskuksen ominaisuuksia; se on hyväntuulinen ja suoraviivainen.

”Kivistön alueella on tällä hetkellä hyvin vähän palveluita ja hyvä potentiaali menestyvälle liiketoiminnalle. Tulevaisuudessa kivistöläisten ei tarvitse lähteä kauemmaksi perusasiointia varten, kun monipuolinen liikevalikoima vastaa arjen tarpeita,” kertoo eQ Liikekiinteistöjen kiinteistökehitysjohtaja Sirpa Lamminluoto.

Kauppakeskus Kivis tarjoaa lähialueen asukkaille kaikki tarvittavat palvelut. Päävuokralaisina keskuksessa ovat terveysasema, päivittäistavarakaupat Lidl ja S-market sekä Vantaan kaupungin kaupunkikulttuurin tilat sisältäen kirjaston ja nuorisotilat. Lisäksi kauppakeskuksessa sijaitsee kuntokeskus sekä ravintoloita ja kahviloita. Suurin osa liiketiloista on jo vuokrattu.

Kauppakeskus rakennetaan julkisen ja kevyenliikenteen yhteyksien solmukohtaan. Uuden palvelukeskittymän alueella asuu tällä hetkellä yli 17 000 asukasta ja asukasluvun ennustetaan kasvavan merkittävästi. Ympäristöystävällisyys ja alueen kestävä kehitys on huomioitu kauppakeskuksen elinkaaren eri vaiheissa.

”Aiemmin uutisoidusta viiveestä huolimatta rakennustyöt ovat hyvin käynnissä, ja uusi kauppakeskus Kivis tulee pian palvelemaan alueen asukkaita monipuolisesti. Kivis on merkittävä osa Kivistön kestävää kehitystä ja sen asukkaiden arjen kivijalka,” kuvailee Sirpa Lamminluoto.

Lisätietoa:

www.kauppakeskuskivis.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Newsec Property Asset Managementhttp://www.newsec.fi

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on noin 2 400 työntekijää, joista yli 650 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

eQ Liikekiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa liike- ja toimitilakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. eQ on aktiivinen toimija, jonka toiminnan ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteita vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.
https://www.eq.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.