Teatro Productions Oy

Vantaan Kulttuuritalo Martinus käynnistää klassisen musiikin lämpiökonserttien sarjan

Jaa

Ensimmäinen konserttisarja keskittyy liediin ja konserteissa esille nousevat vantaalaiset laulajat. Konserttisarja tuotetaan yhteistyössä Teatro Productionsin kanssa.

Vantaan Kulttuuritalo Martinuksessa kuullaan tänä keväänä kolmen lied-konsertin sarja, joka nivoutuu osaksi kulttuuritalon lämpiössä vaihtuvia taidenäyttelyjä. Konserteissa esille nousevat vantaalaiset laulajat. ”Kulttuuritalon lämpiö soveltuu erinomaisesti konserttitoimintaan ja mm. jazzia lämpiössä -konsertit ovat yllättäneet suosiollaan. Klassiselle musiikille lämpiön akustiikka tarjoaa erinomaiset puitteet.”, toteaa Kulttuuritalo Martinuksen sihteeri Leela Konttavaara.

Lied-konserttien lisäksi lämpiössä on koettavissa tänä keväänä kolme eri taidenäyttelyä. Ensimmäinen näyttely avautuu maaliskuussa ja tuolloin lämpiön valloittavat Sebastian Isokankaan teokset. Näyttelyn teema on ’Valoa ja Varjoa’ ja samalla otsikolla kuullaan myös lied-konserttisarjan ensimmäinen konsertti lauantaina 24.3. klo 13.00. Konsertissa esiintyy vantaalainen mezzosopraano Kaisa Näreranta, pianistinaan Joel Papinoja. Papinoja toimii pianistina myös seuraavissa konserteissa, joissa esiintyvät baritoni Jouni Bäckström (su 22.4.2018 klo 13) ja Marion Melnik (su 13.5.2018 klo 13).

”Lämpiökonsertit tuovat tärkeän lisän Martinuksen monipuoliseen tarjontaan ja toivommekin niille positiivista vastaanottoa. Olemme huomanneet, että klassiselle musiikille on kiinnostusta ja siihen tarpeeseen haluamme myös vastata.”, Konttavaara jatkaa.

Konserttisarja on suunniteltu yhteistyössä klassisiin musiikkituotantoihin erikoistuneen Teatro Productionsin kanssa, jonka toimitusjohtajana toimii vantaalainen Kaisa Näreranta. ”Yksi Vantaan kaupungin arvoista on yhteisöllisyys ja Martinuksen kanssa olemme päässeet erinomaisesti toteuttamaan kumppanuutta ja yhdessä tekemistä, mm. nyt käynnistyvän konserttisarjan myötä.”, Näreranta toteaa. ”Haluamme osaltamme edistää myös taiteiden välistä vuoropuhelua ja tässä konserttisarjassa pääsemme yhdistämään musiikkia ja kuvataidetta. Konserttitilana viihtyisä lämpiö on myös perinteistä ’lavakonserttia’ rennompi ja konserttikävijä voi kahvikupposen ääressä nauttia niin upeasta musiikista, kuin tilaa ympäröivistä taideteoksista.” Näreranta iloitsee.

Lisätietoja konserteista ja taiteilijaesittelyt www.teatro.fi/lied

Konsertit:

La 24.3.2018 klo 13.00 ’Valoa ja varjoa’: Kaisa Näreranta, mezzosoprano ja Joel Papinoja, piano

Su 22.4.2018 klo 13.00 ’Tähtiä kämmenellä’: Jouni Bäckström, baritoni ja Joel Papinoja, piano

Su 13.5.2018 klo 13.00 ’Kevään lumoa’: Marion Melnik, sopraano ja Joel Papinoja, piano

Taidenäyttelyt lämpiössä:

1.3. - 31.3.2018 ’Valoa ja varjoa’ Sebastian Isokangas

1.4. - 30.4.2018 Julkaistaan myöhemmin

1.5. - 31.5.2018 Julkaistaan myöhemmin

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Kaisa Näreranta
Teatro Productions Oy
p 050 584 4876 / kaisa@teatro.fi

Leela Konttavaara
Kulttuuritalo Martinus
p. 040 847 3235 / leela.konttavaara@vantaa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Teatro Productions Oy
Teatro Productions Oy

HELSINKI

kaisa@teatro.fihttps://teatro.fi/

Teatro Productions on vuonna 2014 perustettu tuotanto- ja musiikkipalveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen toiminnan johtoajatuksena on tuottaa ja toteuttaa erilaisia ooppera-, operetti- ja musiikkiteatteriesityksiä, konsertteja ym. kulttuurihankkeita ja -tapahtumia sekä omana tuotantona, että yhteistyössä eri tahojen kanssa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Teatro Productions Oy

Kesäkonserttisarja Musiikkitalosta käynnistää klassisen musiikin striimituotannot uudella LiveStage-alustalla. Helsingin juhlaviikkojen peruuntuminen vaikuttaa elokuun tuotantojen toteutumiseen.22.5.2020 12:32:54 EESTTiedote

Klassisen musiikin konserttikysyntään vastataan nyt striimattujen kesäkonserttien sarjalla. Musiikkitalosta ilman yleisöä toteutettavat konsertit striimataan suorina lähetyksinä uudelle, erityisesti klassisen musiikin tuotantoihin keskittyvälle LiveStage.fi-sivustolle. Konsertit tuottaa Teatro Productions ja niissä kuullaan nuoria huippulaulajia. Helsingin juhlaviikkojen peruuntuminen siirtää ainakin Kaija Saariahon La Passion de Simone -oratorion esitykset vuodelle 2021. Waltteri Torikan ja Jorma Uotisen BACH -konsertti mahdollisesti striimataan.

Kaija Saariahon ja La Chambre aux échos’n pääsiäiseltä peruuntunut La Passion de Simone nähdään Musiikkitalossa elokuun lopussa3.4.2020 13:22:47 EESTTiedote

Mediatiedote 3.4.2020. Kaija Saariahon ja pariisilaislähtöisen musiikkiteatteriryhmän La Chambre aux échos’n näyttämöllinen oratorio La Passion de Simone siirtyy koronapandemian vuoksi pääsiäiseltä osaksi ensi kesän Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa. La Passion de Simonen esitykset nähdään Helsingin Musiikkitalossa 30.-31. elokuuta. Lipunmyynti uusiin esityksiin on käynnissä ja huhtikuun esityksiin ostetut liput käyvät uusille päivämäärillä sellaisenaan (su 12.4. -> su 30.8. ja ma 13.4. -> ma 31.8.). Jos uusi ajankohta ei sovi, Ticketmaster palauttaa lipun hinnan lipun ostajalle.

Belliniä Narvan Oopperapäiville – International Opera Company Finland vie suomalaista oopperaosaamista kansainvälisille markkinoille28.3.2019 12:19:44 EETTiedote

Vincenzo Bellinin Norma-ooppera edustaa italialaista bel canto -oopperaa puhtaimmillaan. Viime syksynä se sai ensi-iltansa International Opera Company Finlandin tuotantona Espoon Sellosalissa. Nyt kiitetty ja tuolloin loppuunmyydylle katsomoille esitetty teos viedään Narvan Oopperapäiville. International Opera Company Finland on vuonna 2018 käynnistynyt hanke, jolla tähdätään suomalaisen oopperaosaamisen vientiin ja kansainvälisiin tuotantoihin. Osana hanketta tuodaan myös oopperatuotantoja Suomeen. Ensimmäisenä vuorossa on Bayreuthin oopperajuhlien lastenoopperatuotanto Lasten RING, joka esitetään suomenkielisenä versiona elokuussa Musiikkitalossa osana Helsingin Juhlaviikkojen ohjelmaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme