Pinella

Varausjärjestelmän käyttäjien arvio: Pinella Turun paras ravintola 2015

Jaa

Bookatable-ravintolavarausjärjestelmän käyttäjät ovat vuonna 2015 antaneet yli 11 000 ravintola-arviota, joiden perusteella Pinella nousi vuoden parhaaksi turkulaiseksi ravintolaksi.

Pinellan henkilökunta sai asiakkailta kiitosta.
Pinellan henkilökunta sai asiakkailta kiitosta.

Aurajoen helmi on Turun kirkkain 

Bookatable on Euroopan johtavia ravintolavarausjärjestelmiä. Vuonna 2006 perustetussa palvelussa on mukana yli 12 000 ravintolaa, ja se on Euroopan maiden lisäksi käytössä myös Yhdysvalloissa. Vuonna 2015 Bookatable-varausjärjestelmän käyttäjät ovat antaneet yli 11 000 ravintola-arviota, joiden perusteella Pinella nousi vuoden parhaaksi turkulaiseksi ravintolaksi.

Bookatablen edustaja Raya Virtanen luovutti menestyksen kunniaksi pokaalin ja diplomin Pinellan henkilökunnalle keskiviikkona 18.11. Palkinnon ottivat vastaan Pinellan tarjoilija Cumali Baycus sekä kokki Jere Saarinen (kuvassa).

Lisätietoja:
Restaurant & Bar Manager Juha Parm
juha.parm@pinella.fi
Puh. +358447567870




Avainsanat

Kuvat

Pinellan henkilökunta sai asiakkailta kiitosta.
Pinellan henkilökunta sai asiakkailta kiitosta.
Lataa
Ravintola Pinella iloitsee erinomaisista asiakasarvioista.
Ravintola Pinella iloitsee erinomaisista asiakasarvioista.
Lataa
Jere ja Cumali vastaanottivat Bookatablen pokaalin.
Jere ja Cumali vastaanottivat Bookatablen pokaalin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pinella
Pinella
Vanha Suurtori 2
20500 Turku

02 445 6500, info@pinella.fihttp://www.pinella.fi
Historiallinen ravintola Pinella on kaunistanut Aurajokirantaa vuodesta 1848. Täydellisen uudistuksen jälkeen se avattiin uudelleen vuonna 2011, mistä lähtien Pinella on äänestetty vuosittain Suomen 50 parhaan ravintolan joukkoon. Ravintola on tullut tunnetuksi korkealuokkaisista ja sesongin mukaisista raaka-aineista, lähiruoan hyödyntämisestä sekä ennen kaikkea nautinnollisista ja kekseliäistä makuelämyksistään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pinella

Maailmanluokan rakkautta ruokaan ja leipureihin27.2.2019 09:52:00 EET | Kutsu

Turkulaisten oma klassikko Pinella avasi keväällä ovensa maailmalle, kun ravintola sai uuden, ruokaa rakastavan tehomiinin. Ravintolapäällikkö Laura Vähätalo aloitti talvikauden pohjoismaisilla mauilla ja keittiömestari Kim Mustonen tuo Aurajoen rannalle tuoretta kokemusta Michelin-ravintoloista Suomesta ja maailmalta. Pinellan ainutlaatuista ravintolahistoriaakaan ei ole unohdettu. Uudella kevätmenulla nähdään 5.3. alkaen mm. 40-, 50- ja 60-lukujen menuista löytyneiden aarteiden inspiroima "Pinellan klassinen kolminen", tietysti Mustosen tyyliin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme