Vaasan kaupunki - Vasa stad

Variskan koulun pihaan ajo ehdottomasti kielletty rakennustöiden vuoksi

Jaa

Variskan koululla alkaa tällä viikolla (vko 5) yhtenäiskoulun lisäosan ja vanhan osan saneerauksen rakentamisen valmistelutyöt. Rakennustöiden vuoksi huoltajien saattoajo koulun pihaan on ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä.

Uuden Variskan yhtenäiskoulun rakentaminen alkaa pihatöillä keskiviikkona 3.2. Koulurakennuksen etelän puolelle aidataan työmaa-alue. Aidatulla alueella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

– Oppilaiden välituntipiha tulee suureksi osaksi olemaan Haapaniementien puolella. Tämän vuoksi oppilaiden saattoliikenne Haapaniementien puolelta koulun pihaan on jatkossa ehdottomasti kielletty koko koulupäivän ajan, jotta välituntipiha on turvallinen oppilaille, painottavat koulutoimenjohtaja Kari Nummela ja rehtori Päivi Kaarniemi.

Oppilaiden mopoparkki siirretään kirjaston eteen ja pyörätelineet kirjaston etelän puoleiselle seinustalle.

Yhteyshenkilöt

Päivi Kaarniemi, Variskan koulun rehtori, 040 090 5303, paivi.kaarniemi@edu.vaasa.fi
Leena Virkki, Variskan koulun apulaisrehtori, 040 533 6473, leena.virkki@edu.vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme