Varma

Varma ostaa toimistokiinteistön Helsingin Ruoholahdesta

Jaa

Uusi toimistokiinteistö sijaitsee Ruoholahden metron välittömässä läheisyydessä.

Itämerenkatu 9:n toimistokiinteistö.
Itämerenkatu 9:n toimistokiinteistö.

Varma ostaa noin 7 000 neliömetrin toimistokiinteistön Helsingin Itämerenkatu 9:stä ja siihen liittyvät 63 Ruohoparkin pysäköintioikeutta. Kiinteistö sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa metroaseman ja raitiovaunupysäkin välittömässä läheisyydessä. Vuonna 2000 valmistunut ja arkkitehtitoimisto Tuomo Siitosen suunnittelema toimistokiinteistö liittyy suoraan Varman jo omistamaan noin 20 000 toimistoneliön kiinteistökokonaisuuteen osoitteessa Itämerenkatu 11-13. 

Itämerenkatu 9:n myyjä on saksalainen rahastomanageri DWS. Kiinteistön ja pysäköintioikeuksien kauppahinta on yhteensä noin 24 miljoonaa euroa.

Itämerenkatu 9:n isompia toimistovuokralaisia ovat teknologiayhtiö Huawei sekä hoivayhtiö Attendo. Kiinteistön liiketiloissa toimivat Handelsbanken ja lastentarvikeliike Vaunu-Aitta. Varma omistaa entuudestaan naapurikiinteistön, joka on ollut viime vuodet täyteen vuokrattu.

– Kysyntä Ruoholahden ydintä kohtaan on ollut vahvaa ja parhaillaan olemme neuvottelemassa Supercelliltä Itämerenkatu 11-13:sta 2020 lopussa vapautuvista noin 4 000 neliön toimistotiloista. Itämerenkatu 9 käyttäjät pääsevät jatkossa hyödyntämään entistä paremmin naapurikiinteistön tarjoamia kokous- ja auditoriotiloja sekä muita palveluita, toteaa Varman toimitilajohtaja Toni Pekonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Itämerenkatu 9:n toimistokiinteistö.
Itämerenkatu 9:n toimistokiinteistö.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 900 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2018 Varman maksutulo oli 5,1 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,7 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli syyskuun 2019 lopussa 47,4 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme