Varma

Varman vuokra-asuntojen kiinteistömanageeraus Colliersille

Jaa
Työeläkeyhtiö Varman vuokra-asuntojen kiinteistömanageerausta hoitavana yhtiönä aloittaa Colliers heinäkuun alusta lähtien. Se saa vastattavakseen Varman koko vuokra-asuntokannan eli noin 4 300 asuntoa.

Työeläkeyhtiö Varma ja Colliers ovat solmineet kiinteistöjohtamisen sopimuksen, joka kattaa Varman asuntoportfolion kohteiden teknisen ja kaupallisen johtamisen sekä vastuullisuusjohtamisen. Laajaan kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa isännöinti, asiakaspalvelu, vuokraustoiminta ja kiinteistöjen ylläpito. Sopimuksen kautta Colliersille siirtyy johdettavakseen noin 60 asuinkohdetta, mikä kattaa noin 240 000 neliömetriä huoneistoalaa.

– Colliersin valintaan johtivat heidän asiakaslähtöisyytensä, kattavat palvelusisällöt ja into toimintansa kehittämiseen. Varmalla on tahtotila vahvistaa kohteidensa vastuullisuusjohtamista, sekä varmistaa tuotot tulevissa markkinatilanteissa aktiivisella teknisellä ja kaupallisella kiinteistöjohtamisella. Kumppanuus on todella tärkeä Varmalle, ja Colliersin joustava ja ammattitaitoinen ote sekä valmius panostaa palveluihinsa luovat hyvän pohjan toimivalle kumppanuudelle, Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola sanoo.

Varman asuntosalkun vuokra-asunnoista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja sen lähikaupungeissa sekä Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Jyväskylässä.

 Varman asuntosalkku kasvattaa merkittävästi Colliersin manageerauksessa olevien asuntokohteiden määrää ja vaikuttaa positiivisesti Colliersin liiketoimintaan. Colliers hallinnoi yhteensä yli 1700 kiinteistöä ja 6,2 miljoonaa neliömetriä.    

– Meille on iso kunnia päästä vastaamaan Varman asuntoportfolion kiinteistöjohtamisesta. Colliers on investoinut viime vuosina merkittävästi kiinteistöjen tiedolla johtamiseen, palveluinfrastruktuuriin, vuokralaiskokemukseen ja vastuullisuusjohtamiseen, mikä näkyy kohteiden kohonneina käyttöasteina, energiatehokkuutena ja asiakastyytyväisyytenä. Pitkäaikainen kokemuksemme kiinteistöjohtamisesta yhdistettynä aktiiviseen kehitystyöhömme tarjoavat erinomaiset lähtökohdat Varman asuntosalkun menestyksekkäälle johtamiselle, toteaa Colliers Asunnot -liiketoimintayksikön johtaja Patrick Ghraizi.  

Lisätietoja: 

Sarianna Sipola, asuntosijoituspäällikkö, Varma, sarianna.sipola(at)varma.fi, puh. +358 50 517 5937

Patrick Ghraizi, Vice President, Colliers, Patrick.ghraizi(at)colliers.com, puh. +358 40 635 3437

Marjut Tervola, viestintäpäällikkö, Varma, marjut.tervola(at)varma.fi, puh. +358 45 673 0120  

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen eläkevarojen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla 942 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2022 Varman maksutulo oli 6,1 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 6,5 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli 2022 lopussa 56,2 miljardia euroa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme