Varma

Varman yt-neuvottelut ovat päättyneet

Jaa

Varmassa alkuvuodesta käynnistyneet yhteistoimintaneuvottelut vakuutuspalvelu- ja asiakkuustoimintojensa uudelleenorganisoimiseksi ovat päättyneet.

Varma on päättänyt organisoida toimintoja ja tehtäviä uudelleen sujuvamman asiakaskokemuksen varmistamiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Neuvottelujen piirissä oli henkilöstöä asiakkuustoiminnosta sekä vakuutus- ja aktuaaripalveluista.

Neuvottelujen piirissä oli 127 työntekijää. Suurin osa yt-neuvottelujen piirissä olleista henkilöistä jatkaa nykyisissä tai uusissa työtehtävissä Varmassa. Uudelleenjärjestelyjen seurauksena 12 henkilön työsuhde tulee päättymään. Varma tarjoaa tukea niille, joita henkilöstövähennykset koskevat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 900 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2020 Varman maksutulo oli 4,9 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 6,0 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli vuoden 2020 lopussa 50,2 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme