Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Vartiokylän ala-asteen syyslukukausi alkaa väistötiloissa

Jaa

Vartiokylän ala-aste aloittaa syksyn toimintansa Malmilla torstaina. Vanhemmille on tarjottu tilaisuutta tutustua Malmin väistötiloihin maanantaina 5.8.

Malmilla sijaitseva väistötila on noin kuuden kilometrin päässä Vartiokylän ala-asteen nykyisestä rakennuksesta. Oppilaille järjestetään päivittäin bussikuljetus Vartiokylästä koululle ja takaisin. ”Olemme suunnitelleet ja aikatauluttaneet kesän aikana kuljetuksia niin, että ne toimivat mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti,” toteaa Vartiokylän ala-asteen rehtori Ritva Tyyskä.

Kesän aikana Malmin väistötiloja on korjattu ja kalustettu. Osaa vanhemmista on huolestuttanut tieto siitä, että myös väistötilassa on aikanaan koettu sisäilmaongelmia. Tilat ovat aiemmin olleet muun muassa Stadin ammatti- ja aikuisopiston käytössä. Tiloissa on tehty sisäilman laadun varmistamiseksi muun muassa tiivistyskorjauksia ja ilmanvaihtoa parantavia töitä. ”Toivomme, että vanhempien huoli helpottaa, kun he tutustuvat kesän aikana korjattuihin väistötiloihin ja saavat tietoa kuljetuksista ja muista käytännön järjestelyistä,” palvelutilaverkkoyksikön päällikkö Jarmo Raveala sanoo.

Koulu palaa Vartiokylään, kun sinne rakennettavat paviljongit valmistuvat arviolta vuoden 2019 lopussa. Suunnitelman mukaan paviljongit on tarkoitus rakentaa kahteen paikkaan. Osa luokista sijoitetaan nykyisen koulun pihalle Kiviportintielle. Loput tilat rakennetaan Botby grundskolan läheisyyteen Kukkaniityntielle. Vartiokylän ala-asteen nykyiset tilat joko peruskorjataan tai korvataan uudella rakennuksella.

Koulukuljetuksista ja muista tarkemmista järjestelyistä on tiedotettu Wilman kautta.

Lisätietoja:

Kimmo Mustonen, perusopetuksen aluepäällikkö, 09 310 23148, kimmo.mustonen@hel.fi

Ritva Tyyskä, Vartiokylän ala-asteen rehtori, 09 310 80300, ritva.tyyska@hel.fi

Marko Kumpulainen, projektinjohtaja, kaupunkiympäristön toimiala, 09 310 40311, marko.kumpulainen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Anmälan till höstens eftermiddags-verksamhet för skolelever inleds i dag 23.323.3.2020 13:30:00 EETTiedote

Ansökan till eftermiddagsverksamheten för skolelever i Helsingfors för läsåret 2020–2021 börjar den 23 mars och slutar den 24 april. Inlämningen av blanketter har centraliserats, vilket innebär att blanketter ska lämnas in till Fostrans- och utbildningssektorns servicerådgivning- Det gäller såväl ansökningsblanketter för eftermiddagsverksamhet i skola som anmälningsblanketter för eftermiddagsverksamhet i lekpark.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 24. maaliskuuta 202020.3.2020 11:08:28 EETTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan seuraava kokous pidetään tiistaina 24. maaliskuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Esityslistalla on muun muassa yhteenveto vuoden 2019 talousarvion toteutumisesta sekä useita tilahankkeita. Lautakunnan kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme