Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasa Körfestival börjar på torsdag

Dela

Vasa Körfestival bjuder återigen på ett mångsidigt program för musikvänner 16–19.5.2019. Till festivalens huvudartister hör Humanophones från Frankrike, Double Date från USA, Cantores Minores och Philomela. För barnen framförs en Askungen-opera.

Humanophones
Humanophones

Konserter ges på olika håll i Vasa, bl.a. i stadshuset, Ritz och i kyrkorna. Körer uppträder också i servicehusen, Onkilahden yhtenäiskoulu och i fängelset samt i Korsholm, Malax, Korsnäs och Kristinestad.

Pop up –konserter med fritt inträde kan man utöver på Espen, i huvudbiblioteket och på Arbis också lyssna på i ett flertal restauranger på olika håll i staden. Non stop –konserterna är också gratis och de ordnas på fredagen i Drama-salen på huvudbiblioteket samt på lördagen i kulturhuset Fanny.

Man kan bekanta sig med festivalens hela repertoar på webbsidan www.vaasachoirfestival.fi, som innehåller uppgifter om de biljettpaket som finns till försäljning.

Biljetter kan köpas vid NetTicket, Studio Ticket och NetTickets alla biljettförsäljningsställen runtom i landet. Under festivalen kan biljetter köpas på festivalkansliet i stadshuset. Biljetter kan även köpas vid dörren på konsertplatsen en timme innan konserten börjar.

Körfestivalens programblad finns bl.a. på följande ställen:Vasa stads bibliotek och museer, Vaasa-opisto, Arbis, Medborgarinfo, Visit Vaasa, Studio Ticket, Prisma Vasa, Sokos Hotel Royal Vaasa, Sokos Hotel Vaakuna, Brasserie & Bar Fondis och Vasa stadshus.

Nyckelord

Kontakter

Ilkka Nyqvist, producent, Vasa Körfestival
Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster
tfn 0400 564 469
ilkka.nyqvist@vaasa.fi

Eero Paalanen, konstnärlig ledare, Vasa körfestival
tfn 050 301 4440
eero.paalanen@gmail.com

Bilder

Humanophones
Humanophones
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum