Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasa stadsfullmäktiges sammanträde 23.3 kan ses på webben

Dela

Vasa stadsfullmäktige sammanträder måndag 23.3 med början kl. 17.45 På grund av coronavirussituationen uppmanas den som vill följa med sammanträdet att göra det via stadens webbplats. Webbsändningen sker direkt vid fullmäktiges sammanträde och den börjar kl. 17.45.

Regeringens anvisningar om att samlingar på flera än tio personer ska undvikas gäller inte kommunens organ och inte heller skötseln av kommunala förtroendeuppdrag.I sammanträdesarrangemangen ska dock försiktighetsåtgärder vidtas.

Man skakar inte hand vid fullmäktiges sammanträde.Sammanträdet har flyttats till en större sal, och i den har en stor mängd handdesinfektionsmedel reserverats. Till fullmäktigeledamöterna har anvisningar sänts om att vara extra noga med handhygienen och iaktta de riksomfattande anvisningarna om bl.a. karantän vid hemkomst från en resa.Om man är sjuk eller har förkylningssymtom ska man inte delta i fullmäktiges sammanträde.

Fullmäktiges föredragningslista innehåller bara de mest akuta ärendena.Vid mötet behandlas bl.a. dispositionsplanen för 2020, fem detaljplaneärenden, anslutning till aktiebolaget Suomi-Rata, ändring av förvaltningsstadgan samt beredskap inför hot- och störningssituationer.

Kontakter

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum