Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasas offentliga toaletter har listats

Dela

Vi har listat Vasas offentliga toaletter på vår hemsida. Information om toaletterna finns även på stadens karttjänst: kartta.vaasa.fi.

Både hemsidan och karttjänsten ger information om toaletternas placering samt om det är frågan om en toalett som uppfyller tillgänglighetsbestämmelserna.

De flesta av de listade toaletterna sköts inte av Vasa stad utan kan finnas exempelvis i ett köpcentrum eller ett företags utrymmen. Toaletternas öppettider kan vara beroende av verksamhetens öppettider. Toalettanvändningen kan vara avgiftsbelagd.

Under sommaren utreds toaletternas tillgänglighet

Listan kommer att uppdateras senare i år med mer detaljerad information om toaletternas tillgänglighet, bl.a. mått på det fria svängutrymmet och dörren samt toalettens utrustning.

Tillgänglighetskartläggningen genomförs under sommaren och kommer att omfatta de toaletter som finns listade på karttjänsten och hemsidan.

Kontakter

Markanvändningsingenjör Marie Kero, tel. 040 536 8063, marie.kero@vaasa.fi

Tillgänglighetskoordinator Elisabeth Hästbacka, tel. 040 0956221, elisabeth.hastbacka@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum