Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaskiluotoon rakennetaan uusi katu kävely- ja pyöräliikenteelle sekä paikallisbusseille

Jaa

Vaskiluotoon rakennetaan uusi katu kevään ja kesän aikana. Kaarlentien ja Teollisuuskadun välille rakennettava Frilundinpolku on tarkoitettu kävely- ja pyöräliikenteelle sekä paikallisbusseille. Muu liikenne kulkee jatkossakin nykyistä reittiä pitkin.

Kuva: Rauli Lehto / Vaasan kaupunki
Kuva: Rauli Lehto / Vaasan kaupunki

Frilundinpolku alkaa Vaskiluodon koirapuiston ja kuljetusliike Williamssonin tontin välistä ja jatkuu siitä Teollisuuskadulle saakka. Kävely- ja pyörätien osuus on jatkoa Vaskiluodon baanalle ja se nopeuttaa entisestään pyöräilyä keskustan ja Vaskiluodon välillä.

Frilundinpolun rakentaminen alkaa tällä viikolla ja töiden on tarkoitus valmistua syyskuun loppuun mennessä. Katutyöt aiheuttavat merkittävästi työmaaliikennettä, mistä johtuen Kaarlentiellä ja Teollisuuskadulla on töiden ajan voimassa tilapäiset liikennejärjestelyt. Tiellä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaa-alueella.

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö Jukka Saari, +358405106112, jukka.saari@vaasa.fi

Suunnitteluinsinööri Tiina Kristola, +358401912372, tiina.kristola@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Rauli Lehto / Vaasan kaupunki
Kuva: Rauli Lehto / Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme