Espoon kaupunki - Esbo stad

Vastaa kyselyyn: Tarvitsetko apua sähköisten palveluiden käytössä?

Jaa

Espoossa pidämme ensisijaisen tärkeänä, että jokainen osaa asioida kaupungin palveluissa myös sähköisesti ja tarvittaessa ilman omia laitteita. Jos asiointi sähköisissä palveluissa ei vielä suju, voi asiointiin saada apua, niin sanottua digitukea. Olemme avanneet kyselyn, jossa kartoitamme kuntalaisten digitaitoja, digituen tarpeita, sähköisten palveluiden käyttöä ja digituen tunnettuutta.

Kehitämme yhdessä Vantaan kaupungin kanssa monipaikkaista digitukea, jota olisi tarjolla verkossa, puhelimessa ja kasvokkain. Monipaikkaisuus tarkoittaa, että tukea on tarjolla paitsi verkossa, myös puhelimessa ja kasvokkain.

Olemme avanneet espoolaisille ja vantaalaisille suunnatun kyselyn, jossa kartoitamme kuntalaisten digitaitoja, digituen tarpeita, sähköisten palveluiden käyttöä ja digituen tunnettuutta.

Voit vastata kyselyyn

  • verkossa omalla tietokoneellasi tai älylaitteellasi
  • asiointipisteen asiakaskoneella − ennakkoäänestyksen ajan eli 8.6.2021 saakka vain Matinkylässä, sen jälkeen myös muissa asiointipisteissä
  • paperilomakkeella, jonka saat asiointipisteistämme ja voit halutessasi täyttää kotona.

Lähetämme paperisia kyselylomakkeita myös postitse satunnaisotannalla 1 500 espoolaiselle ja 1 500 vantaalaiselle. Vastauskielinä ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, somali ja arabia.

Kysely on anonyymi eli sinua ei voi tunnistaa vastauksista. Vastausaika päättyy 27.6.2021. Jos haluat osallistua kulttuurilippujen arvontaan, jätä kyselyn lopussa yhteystietosi – niitä ei yhdistetä vastauksiisi.

Espoon ja Vantaan yhteinen monipaikkaisen digituen hanke saa rahoitusta valtiovarainministeriöltä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laura Hakala, hankekoordinaattori, Espoon kaupunki
Laura2.hakala@espoo.fi
puh. 040 639 4322

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapio Erma och Juha Nurmi utnämnda till nya resultatsenhetsdirektörer inom Esbo stads sektor för fostran och lärande14.6.2021 15:00:00 EEST | Tiedote

Till den ordinarie tjänsten som direktör för resultatenheten för finsk utbildning på andra stadiet och ungdomstjänster inom Esbo stads sektor för fostran och lärande valdes Tapio Erma (FM, eMBA) och till den ordinarie tjänsten som direktör för grundläggande utbildning inom resultatenheten för finsk grundläggande utbildning Juha Nurmi (FM, eMBA). Erma har verkat som chef för Esbo stads finska gymnasielinje sedan 2014. Nurmi har verkat som utvecklingschef för finsk utbildning sedan 2002. Båda rapporterar till sektordirektör Harri Rinta-aho och är medlemmar i ledningsgruppen för sektorn för fostran och lärande. Stadens organisationsreform träder i kraft 1.8.2021 då den nya sektorn för fostran och lärande inleder sin verksamhet. Sektorn för fostran och lärande består av följande resultatenheter: finsk grundläggande utbildning, finsk utbildning på andra stadiet och ungdomstjänster, finsk småbarnspedagogik och Svenska bildningstjänster.

Tapio Erma ja Juha Nurmi nimitetty uusiksi tulosyksiköiden johtajiksi Espoon kaupungin Kasvun ja oppimisen toimialalle14.6.2021 15:00:00 EEST | Tiedote

Espoon kaupungin Kasvun ja oppimisen toimialan suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikön johtajan vakinaiseen virkaan on valittu Tapio Erma (FM, eMBA) ja suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikön perusopetuksen johtajan vakinaiseen virkaan Juha Nurmi (FM, eMBA). Erma on toiminut Espoon kaupungin suomenkielisen lukiolinjan päällikkönä vuodesta 2014. Nurmi on toiminut suomenkielisen opetuksen kehittämispäällikkönä vuodesta 2002. Molemmat raportoivat toimialajohtaja Harri Rinta-aholle ja ovat Kasvun ja oppimisen toimialan johtoryhmän jäseniä. Kaupungin organisaatiouudistus astuu voimaan 1.8.2021, jolloin uusi Kasvun ja oppimisen toimiala aloittaa toimintansa. Kasvun ja oppimisen toimialan muodostavat seuraavat tulosyksiköt: suomenkielinen perusopetus, suomenkielinen toisen asteen koulutus ja nuorisopalvelut, suomenkielinen varhaiskasvatus ja ruotsinkieliset sivistyspalvelut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme