Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktiges sammanträde den 14 februari 2023

Dela
Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige sammanträder nästa gång tisdagen den 14 februari 2023 i Esbo (Aalto-universitetets huvudbyggnad Dipoli, Kaleva-salen).

Vid sammanträdet berättar välfärdsområdesdirektör Sanna Svahn i sin aktualitetsöversikt om beredningen av välfärdsområdets servicestrategi, som är ett av de viktigaste temana i år. Fullmäktigegrupperna har haft möjlighet att på förhand lämna in frågor om överföringen organiseringsansvaret för tjänsterna till välfärdsområdet. Välfärdsområdesdirektören svarar i sin översikt också på dessa frågor.

Fullmäktige uppdaterar dessutom sitt tidigare beslut om förordnande av en sekreterare, behandlar beviljande av avsked från förtroendeuppdrag och val av nya förtroendevalda samt antecknar för kännedom de redogörelser för bindningar som lämnats till revisionsnämnden.

Sammanträdet är offentligt och kan följas i direkt webbsändning eller som inspelning på Västra Nylands välfärdsområdes Youtube-kanal.

Sammanträdets föredragningslista

Fullmäktigeledamöterna i alfabetisk ordning

Nyckelord

Om

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovården och räddningsväsendets tjänster för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Webbplats: www.luvn.fi 

Följ Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Tjänster för barnfamiljer i gemensam byggnad - Familjecentret i Ängskulla firade taklagsfest den 19 april 202319.4.2023 15:37:08 EEST | Tiedote

Det nya familjecentret i Ängskulla samlar Västra Nylands välfärdsområdes tjänster för barnfamiljer i Mattby, Olars, Hagalund och Esboviken i en gemensam byggnad. I ombyggnaden av det nya familjecentret har man lagt särskild vikt vid lokalernas funktionalitet och trivsel. Familjecentrets lokaler öppnas för invånare och klienter under början av hösten 2023.

Lapsiperheiden palveluja samaan rakennukseen Niittykummun perhekeskukseen19.4.2023 15:25:18 EEST | Tiedote

Uusi Niittykummun perhekeskus kokoaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Matinkylän, Olarin, Tapiolan ja Espoonlahden alueiden lapsiperheiden palveluja yhteiseen rakennukseen. Uuden perhekeskuksen perusparannuksessa on erityisesti otettu huomioon tilojen toimivuus ja viihtyisyys. Niittykummun perhekeskuksen harjannostajaiset olivat 19.4.2023. Perhekeskuksen tilat avataan asukkaille ja asiakkaille alkusyksystä 2023.

Servicetelefonnumren för mun- och tandvården i Västra Nylands välfärdsområde ändras under april13.4.2023 13:44:41 EEST | Uutinen

Centrala ärenden De kommunspecifika telefonnumren för mun- och tandvården i Västra Nylands välfärdsområde ändras till enhetliga telefonnummer för välfärdsområdet. Ändringarna görs stegvis under tiden 18–27.4.2023. Välfärdsområdets gemensamma telefonnummer som börjar med 029 151 tas i bruk och ersätter de servicetelefonnummer som tidigare använts i kommunerna som börjar med 09 och 019. Det aktuella telefonnumret finns alltid på vår webbplats på varje tjänsts egen sida. På webbplatsen upprätthålls dessutom en tidtabell för framtida ibruktagande av välfärdsområdets servicetelefonnummer. Ändringen är en del av förenhetligandet av välfärdsområdets servicetelefonnummer. Största delen av hälsostationernas telefonnummer för tidsbokning byts ut först under hösten 2023. Mun- och tandvårdens servicetelefonnummer ändras en kommun i taget under april Inom mun- och tandvården, det vill säga i bl.a. tandvårdens tidsbokning och rådgivningsnummer, sker ändringarna 18–27.4.2023. Ändringarna hör ihop med

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum