Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse inrättade tjänster

Dela

Serviceproduktionen inom social- och hälsovården och räddningsväsendet är indelad i fem serviceområden. Välfärdsområdesstyrelsen inrättade vid sitt sammanträde fyra tjänster som serviceområdesdirektörer och ledigförklarade dem.

En serviceområdesdirektör svarar för verksamheten och ekonomin inom sitt serviceområde samt leder och utvecklar verksamheten under ledning av välfärdsområdesstyrelsen och välfärdsområdesdirektören.

Ansökningstiden för direktörtjänsterna för de fyra serviceområdena, det vill säga tjänster för äldre, tjänster för barn, unga och familjer, gemensamma social- och hälsovårdstjänster samt funktionshinderservice, är 13.4–28.4.2022.

Särskilt viktiga uppgifter för serviceområdesdirektörerna är att säkerställa att tjänsterna för invånare och klienter fortsätter störningsfritt när välfärdsområdets verksamhet inleds samt att för sin del sörja för ett utbud av högklassiga tjänster som motsvarar invånarnas behov inom hela välfärdsområdet.

Välfärdsområdesstyrelsen inrättade också tjänster som direktör för serviceproduktionen och direktör för koncerntjänsterna.

Välfärdsområdesstyrelsen beslutade föreslå välfärdsområdesfullmäktige att grundavtalet för HUS-sammanslutningen godkänns.

Nyckelord

Kontakter

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Tel:050 433 6461mia.laiho@luvn.fi

Om

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovården och räddningsväsendets tjänster för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis från 1.1.2023.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: 

Webbplats:
www.luvn.fi 

Följ Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum