IVALO.COM

Vastuullisen muodin kasvuraketti IVALO.COM keräsi 850 000 euron rahoituskierroksen

Jaa
Suomalainen vastuullisen muodin verkkokauppa IVALO.COM kuuluu korona-ajan voittajiin, sillä sen kokonaismyynti on kasvanut lähes 30% kuukaudessa vuoden ajan. IVALO.COMin mukaan pandemia on myötävaikuttanut suomalaisten pukeutujien ympäristötietoisuuteen ja kiinnostukseen vaatteiden sosiaalista vastuullisuutta kohtaan.

IVALO.COMin alustalla tarjottavia vastuullisia muotituotteita on myyty jo 22 maahan. Viimeisen vuoden ajan IVALO.COMin päämarkkina on ollut Suomi, ja sekä valikoimassa että markkinoinnissa on fokusoitu suomalaisiin tuotteisiin ja asiakkaisiin.

IVALO.COM on 850 000 euroa rahoitusta kerännyt start up, joka lähtee suomalaisena verkkokauppana laajentumaan eurooppalaisille muotimarkkinoille talvella 2021-2022.

“Meillä on ollut vaikeita vuosia ja useaan kertaan olemme olleet lähellä konkurssia. Nyt olemme uuden tiimin myötä löytäneet nopean kasvun ja markkinaposition. Meillä on kaikki mahdollisuudet luoda IVALO.COMista Suomen ensimmäinen merkittävä kansainvälinen verkkokaupan menestystarina!”

IVALO.COM on suomalainen kansainvälisen muodin markkinapaikka, joka tarjoaa yhdellä kertaa yli 100 vastuullista muotibrändiä. IVALO.COMin valikoimaa kuratoidaan jatkuvasti vastaamaan modernin pukeutujan tarpeita.

IVALO.COMin kaikki brändit käyvät läpi yhteistyössä Aalto -yliopiston tutkijoiden kanssa kehitetyn Sustainability Frameworkin.

IVALO.COMin kasvuvauhdista ovat covidin aikana vastanneet Hanna Sairinen ja Molla Jelkänen, jotka ovat aikaisemmin kiihdyttäneet esimerkiksi luonnonkosmetiikan monikanavaista tähtibrändiä Jolieta.

Kuvat:
https://www.dropbox.com/sh/1emmop1w74qx2xs/AACGikOmUbspFtEthe_A2nTYa?dl=0

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Matti Lamminsalo
Matti Lamminsalo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IVALO.COM
IVALO.COM
Paloheimonkatu 2
11130 RIIHIMÄKI

https://fi.ivalo.com

IVALO.COM on suomalainen kansainvälisen muodin markkinapaikka, joka tarjoaa yhdestä paikasta yli 100 vastuullista muotibrändiä.

IVALO.COMin valikoimaa kuratoidaan jatkuvasti vastaamaan modernin pukeutujan tarpeisiin. Ekologisuuden, eettisyyden ja sosiaalisen vastuullisuuden lisäksi IVALO.COMin tuoteportfolion tunnusmerkkejä ovat ajankohtaisuus, urbaanius ja yksilöllisyys.

IVALO.COMin kaikki brändit käyvät läpi yhteistyössä Aalto-yliopiston asiantuntijoiden kanssa kehitetyn Sustainability Frameworkin. Vastuullisen muodin viitekehys varmistaa, että markkinapaikalle liittyvät tuotemerkit täyttävät aidosti vastuullisen muodin vaatimukset. Osassa tuotemerkeistä voi olla siksi saatavilla vain yksittäinen tuotelinja.