Rud Pedersen Public Affairs

Vauhtia vapaaehtoisille hiilimarkkinoille! -aamiaisseminaari keskiviikkona 15.3. klo 9-10.00

Jaa
Tervetuloa Hiilensidonta ry:n ja Rud Pedersen Public Affairsin järjestämään aamiaisseminaarin keskiviikkona 15.3.2023 klo 9.00–10.00

Kuinka saamme Suomen metsien hiilensidontapotentiaalin käyttöön markkinoiden avulla ilmaston parhaaksi?

Hiilimarkkinoilla on kysyntää kotimaisille ilmastoyksiköille ja hiilensidonnan tuottamiseen löytyy keinot ja toimijat. Asiantuntijat kertovat näkymistä hiilimarkkinoiden vauhdittamiseen.

OHJELMA:

  • Hiilensidonta ry:n tilanne- ja markkinakatsaus, Matti Toivonen, puheenjohtaja
  • Kansainvälinen sääntely ja kaksoislaskentakysymys, Valtiosihteeri Terhi Lehtonen, Ympäristöministeriö 
  • Kasvavien kansainvälisten markkinoiden mahdollisuudet suomalaiselle hiilensidonnalle, Vastuullisuusjohtaja Niklas Kaskeala, Compensate 
  • Ajankohtaista vapaaehtoismarkkinoilla EU näkökulmasta, Johtava asiantuntija Lotta Heikkonen, Maa- ja metsätalousministeriö 
  • Kotimaisen hiilensidonnan markkinapotentiaali, Vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa, S-ryhmä
  • Kysymyksiä ja keskustelua
  • Päätössanat, Matti Toivonen

Osallistu paikan päällä Oodi keskustakirjaston kokoustila Aurassa (Töölönlahdenkatu 4, Helsinki) tai etänä verkon välityksellä.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Etänä osallistuville striimauslinkki lähetetään ennen tilaisuutta. 

https://www.lyyti.fi/reg/Asiatuntijaseminaari_Vauhtia_vapaaehtoisille_hiilimarkkinoille_8792

TERVETULOA!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Hiilensidonta ry
puheenjohtaja Matti Toivonen 040 0633033
pääsihteeri Kimmo Collander 050 431 4982

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Rud Pedersen Public Affairs
Annankatu 12 A 17
00120 Helsinki

https://www.rudpedersen.com/
 

Hiilensidonta ry

Hiilensidonta ry:n jäsenet auttavat yrityksiä ja kuluttajia saavuttamaan hiilineutraaliuden ja -negatiivisuuden. Kumppaninamme on suomalainen luonto. Metsät, suot ja pellot sitovat ja varastoivat hiiltä luotettavasti ja uskottavasti.

https://www.hiilensidontary.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Siltojen rakentamista Ukrainan ja Euroopan välille: Rud Pedersen Group avaa toimiston Kiovaan25.4.2023 11:44:45 EEST | Tiedote

Rud Pedersen Group avaa toimiston Ukrainan Kiovaan. Toimisto on uusin lisä Euroopan johtavan yhteiskuntapoliittiseen vaikuttamisen ja viestintään erikoistuneen konsernin toimistoverkostossa. Uusi toimisto toimii paikallisena ja luotettavana kumppanina yrityksille, instituutioille ja organisaatioille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä ja kehittää liiketoimintaansa Ukrainassa. Uuden toimiston myötä Rud Pedersen Group toimii sillanrakentajana ja haluaa edistää integroitunutta Eurooppaa, jossa Ukrainalla on tärkeä rooli.

Rud Pedersen Group avaa jo viidennen uuden toimiston tänä vuonna – nyt Bulgariaan13.6.2022 14:43:06 EEST | Tiedote

Yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon, päättäjävaikuttamiseen ja strategiseen viestintään keskittynyt konsulttitoimisto Rud Pedersen Group rantautuu Bulgariaan perustamalla toimiston pääkaupunki Sofiaan. Toimisto Bulgariassa on uusi merkittävä virstanpylväs Rud Pedersenin strategiassa kohti uusia ja tärkeitä markkinoita Itä- ja Etelä-Euroopassa. Sofia on konsernin viides uusi avaus tänä vuonna ja seuraa toimistoja Lontoossa, Pariisissa, Varsovassa ja Riiassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme