Kustannusosakeyhtiö Otava

Vavisuttava kirja Trumpin valtakaudesta ilmestyy tammikuussa

Jaa

Otava julkaisee Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin valtakauden hurjista käänteistä kertovan paljastuskirjan tammikuussa.

Ainutlaatuisiin sisäpiirilähteisiin perustuva Minä Yksin – Donald Trump ja valkoisen talon hullut päivät pureutuu myrskyisään presidenttikauteen, joka on johtanut Donald Trumpin virkarikostutkintaan. Se kuljettaa lukijan Valkoisen talon huoneisiin ja kertoo Trumpin kabinetissa käydyistä keskusteluista ja tapahtumista mukaansatempaavasti ja päiväkohtaisen tarkasti.

Tammikuun 21. päivänä Otavan julkaisemana ilmestyvä kirja paketoi ainutlaatuisella tavalla Trumpin presidenttikauden juuri, kun sen viimeiset kuukaudet ovat alkamassa. Trump on valtakaudellaan määritellyt uudestaan presidenttiyden omiin tarkoitusperiinsä sopivaksi, horjuttanut toimillaan kansainvälisiä liittoumia ja testannut yhdysvaltalaisinstituutiota niiden sietokyvyn rajoille.

Kirjan ovat kirjoittaneet Washington Post -lehden Pulitzer-palkitut tutkivat toimittajat Carol Leonnig ja Philip Rucker. Tekijät ovat haastatelleet kirjaa varten yli 200 lähdettä, mukana presidentti Donald Trumpin ystäviä, neuvonantajia sekä hallinnon keskeisiä virkamiehiä.

Suomenkielisen version ovat kääntäneet Ilkka Rekiaro ja Jyri Raivio.

A Very Stable Genius: Donald J. Trump´s Testing of America -alkuteoksen julkaisee Yhdysvalloissa Penguin Press ja Isossa-Britanniassa Bloomsbury Publishing. Lisäksi kirja julkaistaan samanaikaisesti myös muun muassa Saksassa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa.

Lisätietoja: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme