Veikkaus

Veikkauksen pääkonttori lokakuun alusta Helsingin Pohjois-Haagassa

Jaa

Veikkauksen pääkonttori siirtyy Espoosta Helsinkiin. Uusi pääkonttori on 1.10.2017 alkaen Helsingin Pohjois-Haagassa Aku Korhosen tie 2:ssa.

Nykyiset Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Pähkinärinteessä sijaitsevat toiminnot muuttavat syyskuussa. Veikkaus vuokraa Pohjois-Haagasta osan Tiedon entisistä tiloista.

- Uudet tilat vastaavat huomattavasti paremmin tarpeitamme. Nyt esimerkiksi pelistudiomme ja verkkokaupan kehittäjät pääsevät saman katon alle. Pääkonttorissamme työskentelee yli 800 rahapelaamisen ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilaista, muun muassa pelinkehittäjiä, data-analyytikkoja ja ohjelmistosuunnittelijoita. Haluamme tarjota henkilöstöllemme monipuoliset ja modernit tilat, kertoo Veikkauksen toimitiloista vastaava Anna Segercrantz.

Lähes puolet Veikkauksen peleistä pelataan digipeleinä.

Suuret, yli 150 000 euron veikkauspelien voitot lunastetaan jatkossa Pohjois-Haagasta. Voitonmaksuihin varataan aika asiakaspalvelun kautta (https://www.veikkaus.fi/fi/asiakaspalvelu ). Tunnistautuneena pelatut eli digipelien ja Veikkaus-kortilla pelatut voitot siirtyvät jatkossakin automaattisesti tilille. Miljoonavoittajat pääsevät muuton myötä juhlakahveille Pohjois-Haagaan.

Aku Korhosen tielle siirtyy myös Veikkauksen pääkaupunkiseudun asiakaspalvelukeskus, jossa hoidetaan viikoittain noin 10 tuhatta asiakkaiden puhelua, sähköpostia ja chat-yhteydenottoa.

Pääkaupunkiseudun lisäksi Veikkauksella on toimintaa kymmenillä paikkakunnilla: muun muassa lähes sata Pelaamoa ja Feel Vegasia sekä Suomen ainoa kasino Helsingin keskustassa.

Kuva: Veikkauksen pääkonttori Pohjois-Haagassa Kehä I:n suunnasta kuvattuna.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme