Veikkaus Oy

Veikkaus solmi yhteistyösopimuksen NHL:n kanssa - uusia jääkiekkosisältöjä Veikkauksen kanaviin

Jaa
Veikkaus on solminut yhteistyökumppanuuden maailman suurimman jääkiekkosarjan NHL:n kanssa. NHL on Veikkauksen vedonlyönnin toiseksi pelatuin sarja, ja kumppanuuden myötä Veikkauksen kanavissa tullaan näkemään lisää NHL-sisältöjä.

Veikkauksella on pitkäkestoinen, tuloksekas ja kattava yhteistyökumppanuus suomalaisen jääkiekon kanssa. Nyt Veikkauksen kattavat jääkiekkosisällöt laajenevat entisestään Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattavan NHL:n yhteistyösopimuksen myötä.

- NHL on Veikkauksen vedonlyönnin toiseksi pelatuin sarja kotimaisen Liigan jälkeen asiakasmäärillä mitattuna. NHL-kumppanuuden myötä voimme tuoda jatkossa kanaviimme lisää sisältöjä maailman kovatasoisimmasta jääkiekkosarjasta, Veikkauksen yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola kertoo.

VeikkausTV:ssä näytetään kuluvan ja tulevan kauden aikana Veikkauksen NHL-pelikohteiden yhteydessä 1400 ottelua suorina lähetyksinä erillisen sopimuksen kautta. NHL:n otteluita näytetään VeikkausTV:ssä sekä runkosarjan että playoffien aikana. Nyt tehdyn uuden yhteistyösopimuksen kautta Veikkauksen kanaviin saadaan jatkossa vielä muita NHL:n laadukkaita ja mielenkiintoisia urheilusisältöjä.

- Suomalaiset pelaavat isoissa ja näkyvissä rooleissa useissa NHL:n seuroissa, mikä kiinnostaa asiakkaitamme. Jääkiekko on Veikkaukselle erittäin tärkeä laji, ja tämä yhteistyö laajentaa kattavaa jääkiekon tarjontaamme entisestään. NHL on monelle Veikkauksen asiakkaalle merkityksellinen sarja suomalaisine tähtineen, Tuomo Torkkola sanoo.

Veikkauksen ja NHL:n yhteistyösopimus kattaa käynnissä olevan kauden 2022 - 2023 sekä tulevan kauden 2023 – 2024.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme