Veken Kaluste Oy

Veke laajentaa pääkaupunkiseudulle

Jaa

Sisustajan huonekalukauppa Veke avaa uuden myymälän Vantaalle, Porttipuiston liikekeskukseen helmi-maaliskuussa 2020. Lisäksi Veke avaa Lahteen toisen keskusvaraston alkuvuodesta 2020. Toimet ovat jatkoa Veken määrätietoiselle työlle kilpailukyvyn ja liiketoiminnan kasvun eteen ja antavat yhtiölle vahvan jalansijan pääkaupunkiseudulla, joka on yritykselle tärkeä markkina-alue. Laajentumisen johdosta Veke hakee Vantaan myymälään myymäläpäällikköä, 5–7 myyjää ja 1–2 varastotyöntekijää.

Sisustajan huonekalukauppa Veke avaa uuden myymälän Vantaalle, Porttipuiston liikekeskukseen helmi-maaliskuussa 2020. Lisäksi Veke avaa Lahteen toisen keskusvaraston alkuvuodesta 2020. Toimet ovat jatkoa Veken määrätietoiselle työlle kilpailukyvyn ja liiketoiminnan kasvun eteen ja antavat yhtiölle vahvan jalansijan pääkaupunkiseudulla, joka on yritykselle tärkeä markkina-alue. Laajentumisen johdosta Veke hakee Vantaan myymälään myymäläpäällikköä, 5–7 myyjää ja 1–2 varastotyöntekijää. Rekrytoinnit ovat parhaillaan käynnissä.

Vantaan myymälän avajaiset pidetään maaliskuussa 2020. Ensimmäisessä vaiheessa myymälän pinta-ala varastoineen tulee olemaan 1060 m2. Lopulliseen n. 2150 m2 kokoon myymälä laajenee jo marraskuussa 2020.

Veke eli Veken Kaluste Oy on pohjoissuomalainen perheyritys, joka palvelee koteja ja tarjoaa ratkaisuja kodin sisustajan jokaiseen elämänvaiheeseen. Olemme nuorekas, aktiivinen ja voimakkaasti kasvava huonekalujen vähittäiskauppa, jonka myymälät palvelevat Ranualla, Rovaniemellä ja Oulussa. Verkkokauppa toimii koko Suomessa ja on yksi suurimmista suomalaisista sisustus- ja huonekalualan verkkokaupoista. Laajasta valikoimasta löytyy monipuolinen, trendikäs ja kilpailukykyinen mallisto  huonekalujamattojavalaisimiasisustustuotteita ja puutarhakalusteita.

Veken Kaluste Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli 9,55 miljoonaa euroa. Arvioitu liikevaihto vuodelle 2019 liikevaihto on n. 14–15 miljoonaa euroa. Yritys työllistää nyt 46 henkeä ja Vantaan ja Lahden rekrytointien jälkeen 55-60 henkeä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veken Kaluste Oy
Veken Kaluste Oy
Urakantie 5
97700 Ranua

http://www.veke.fi

Veke | Veken Kaluste Oy on Ranualta, Pohjois-Suomesta ponnistava perheyritys, joka on nuorekas, aktiivinen ja voimakkaasti kasvava huonekalujen vähittäiskauppa.  Myymälämme ovat Rovaniemellä, Ranualla ja Oulussa. Veke.fi -verkkokauppa toimii koko Suomessa ja on yksi suurimmista suomalaisista sisustus- ja huonekalualan verkkokaupoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veken Kaluste Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme