Into Kustannus

Venäjällä kulttimaineeseen noussut sarja saa jatkoa

Jaa

Sergei Lukjanenkon Varjojen valtakunta -fantasiasarjan kirjat ovat Venäjällä jopa suositumpia kuin Harry Potterit. Juuri suomennetussa sarjan kuudennessa ja samalla viimeisessä osassa ennennäkemätön tuho uhkaa maailmaa.

Moskovan kaduilla ei ole enää turvallista. Tuntematon vampyyri käy viattomien ihmisten kimppuun, ja sattumanvaraisilta vaikuttavien uhrien nimistä muodostuu viesti: Anton Gorodetski.

Yö- ja Päivävartion tutkimuksissa selviää, että kyseessä on varoitus: ikiaikainen, käsittämättömän voimakas taho on palannut. Jos ennustuksiin on uskominen, ylimaallinen olento tulee tuhoamaan koko maailman, ja vain unohduksiin painunut Kuudes vartio voi pysäyttää sen.

Nykyään päätoiminen kirjailija Sergei Lukjanenko (s. 1968, Kazakstan) on alun perin ammatiltaan psykiatri. Hän on saanut lähes 50 kirjallisuuspalkintoa, ja hänen teoksiaan on käännetty muun muassa saksaksi, englanniksi ja ruotsiksi, tsekiksi, puolaksi ja ukrainaksi sekä useille Kaukoidän kielille.

Varjojen valtakunta -fantasiasarjassa seikkaillaan yliluonnollisten olentojen maailmassa, joka sijaitsee aivan oman maailmamme vieressä. Sarjan aikaisemmat osat on juuri julkaistu e- ja äänikirjoina. Kuudes vartio -kirjan on suomentanut Arja Pikkupeura.

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus
Into Kustannus
Kalevankatu 43
00180 HELSINKI

http://www.intokustannus.fi

Into on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Anna Kontula pohtii uutuuskirjassaan aikamme polttavia kysymyksiä ja historioitsija Jaana Torninoja-Latola kertoo, millainen oli Sylvi-Kyllikki Kilven matka valtakunnan vaikuttajaksi16.9.2021 13:58:00 EEST | Tiedote

Anna Kontulan "Pikkuporvarit" on täynnä herkullisia huomioita aikamme hengestä – pikkuporvarillisesta elämäntyylistä ja mielenmaisemasta. "Sylvi-Kyllikki Kilpi – Matka valtakunnan vaikuttajaksi" kertoo, miten vankkumaton usko sivistykseen ja tasa-arvoon ajoi Kilven politiikan huipulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme