Helsingin yliopisto

Ve­nä­jän hii­li­ve­ty­kult­tuu­ri ja avai­met sen pur­ka­mi­seen - kirjanjulkistus Tiedekulmassa 17.1.

Jaa

Veli-Pekka Tynkkysen joulukuussa 2019 ilmestynyt teos ”Energy of Russia. Hydrocarbon Culture and Climate Change” on selkeä ja kattava esitys Venäjän energiapolitiikasta ja sen syvistä sidoksista niin sisä- ja ulkopolitiikkaan kuin venäläiseen identiteettiinkin. Ongelmien esittelyn lisäksi kirja tarjoaa myös konkreettisia ratkaisuehdotuksia. Helppoja ratkaisuja ei ole, mutta Tynkkynen kannustaa silti yrittämään.

Aleksanteri-instituutti järjestää perjantaina 17.1. klo 13-14 Helsingin yliopiston Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4) keskustelutilaisuuden Venäjän energia- ja ympäristöpolitiikan tiimoilta. Apulaisprofessori Veli-Pekka Tynkkynen esittelee tuoreen tutkimusjulkaisunsa päähavaintoja ja vastaa kysymyksiin.

Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin. Tervetuloa!

Kirjan teemasta Aleksanteri-instituutin sivuilla: https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/kestava-kehitys/venajan-hiilivetykulttuuri-ja-avaimet-sen-purkamiseen

Lisätietoa kirjasta:
Tynkkynen, Veli-Pekka / The Energy of Russia. Hydrocarbon Culture and Climate Change. Edward Elgar Publishing, 2019. 176 s. ISBN: 978 1 78897 859 0
https://www.e-elgar.com/shop/the-energy-of-russia

Veli-Pekka Tynkkysen tutkimusryhmä Research Group on the Russian Environment julkaisee blogia ja löytyy Twitteristä tunnuksella @rgrenvironment

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Niina Intoviestintäyhdyshenkilö, Aleksanteri-instituutti, Helsingin yliopisto

Ota yhteyttä, jos etsit asiantuntijaa Venäjään, itäiseeen Eurooppaan tai Keski-Aasiaan liittyvissä kysymyksissä.

050 318 5667niina.into@helsinki.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Aleksanteri-instituutti on valtakunnallinen, Helsingin yliopiston alainen Venäjän, itäisen Euroopan ja Euraasian tutkimuskeskus. Tuomme kotimaisen yliopistoverkoston korkeatasoista tutkimusta suomalaisen yhteiskunnan käyttöön, koulutamme uusia asiantuntijoita ja osallistumme aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun. Monitieteisen tutkimuksemme keskiössä ovat humanistiset ja yhteiskuntatieteet. Olemme yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista alan tutkimus- ja koulutuslaitoksista ja toimimme aktiivisesti kansainvälisen tutkimuskeskustelun ja globaalien verkostojen ytimessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme