MessukeskusMessukeskus

Vene 21 Båt -messut valmistautuu kevään tapahtumaan

Jaa

Vene 21 Båt -messut järjestetään 12. – 21.2.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuosastojen myynti on käynnissä ja ohjelmaa suunnitellaan yhdessä kumppanien kanssa. Kasvanut kiinnostus veneilyä kohtaan on tuonut kevään tapahtumalle isot odotukset. Messukeskus valmistautuu toteuttamaan kaikki vaadittavat toimenpiteet, jotta tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti.

Vene 20 Båt.
Vene 20 Båt.

”Kiinnostus veneilyä kohtaan on kasvussa. Uivassa venenäyttelyssä vieraili lähes 10 500 kävijää. Huomasimme, että aktiiviset veneilijät olivat liikkeellä ja uusia veneilijöitä oli entistä enemmän. Jo nyt tehtiin hankintoja ensi vuoden veneilykaudelle. Tapahtumista on tullut entistä enemmän kohtaamispaikkoja, joihin tullaan vaihtamaan kokemuksia, viihtymään ja vertailemaan erilaisia tuotteita. Uivan venenäyttelyn kokemuksen perusteella uskon, että kauppa käy varmasti myös Vene 21 Båt -messuilla hyvin,” uskoo Vene 21 Båt -messujen toimeksiantajan Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo. ”Nykyinen tilanne tapahtumien järjestämisen suhteen saattaa mietityttää juuri nyt. Korona on peruuttanut useita syksyn tapahtumia Suomessa. Kansainvälisessä vertailussa Suomi on kuitenkin onnistunut pandemian hoidossa hyvin.  Muualla maailmassa ja Euroopassa tilanne on huonompi ja siellä on jouduttu perumaan valitettavasti useita venealan tapahtumia. Venemessuihin on kuitenkin vielä kuusi kuukautta aikaa ja  helmikuun tilanteesta ei vielä tiedä kukaan. Toivomme, että tilanne on silloin jo paljon parempi.”

”Messukeskus Helsingissä on varmasti Suomen turvallisin paikka järjestää Vene 21 Båt -messut”, toteaa Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. ”Venemessujen kävijämäärän jakautuminen kymmenelle päivälle kääntyy nyt myös tapahtuman eduksi. Käytössä ovat kaikki Messukeskuksen seitsemän hallia ja kävijämäärä (2020: yli 70 000)voi jakautua eri päiviin niin, ettei ruuhkia pääse syntymään. Kävijöitä voidaan myös ohjailla 58 000 m2 hallitiloissa, mikäli siihen on tarvetta. Messukeskuksen tapahtumiin voi tulla luottavaisin mielin.”

Messukeskus seuraa tarkasti THL:n ja Aluehallintoviranomaisten ohjeita ja noudattaa niitä.  Messukeskus julkisti ensimmäisenä messujärjestäjänä Suomessa kattavat koronaturvallisuuteen liittyvät ohjeet jo kesän alussa. Varusteet ja käytännöt on  viilattu yksityiskohtia myöten valmiiksi. Kesän aikana hygieniatasoa on nostettu entisestään varustamalla tilat käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin. Messukeskuksessa on sujuva sisääntulo automaattiportteineen, mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, pleksein suojatut palvelupisteet ja kosketusvapaat hanat kaikissa saniteettitiloissa. Jos messuvieras tarvitsee henkilökohtaisen kasvosuojan tai käsidesiä, niitä saa myös paikan päältä. Tehokas ilmastointi ja paikoin jopa 14 metriä korkeat hallitilat parantavat turvallisuutta. 

Näytteilleasettajien käyttöön osastoturvallisuuden varmistamiseksi on varattu muun muassa vuokrattavia pisarasuojia, käsidesitelineitä ja pintojenpuhdistusliinoja sekä lattiatarroja turvavälien opastamiseen. Lisäksi näytteilleasettajille on tarjolla edullisia hygieniapaketteja.

” Ihmisten käyttäytyminen on muuttunut ja hygieniasta huolehtimisesta on tullut arkea.  Jo nyt monet kuluttajat kokevat turvavälien pitämisen luontevana käytöksenä. Seuraamme tarkasti tilannetta ja teemme tarpeen vaatiessa uudenlaisia järjestelyjä. Kaikkeen varaudutaan mahdollisimman hyvin, jotta vahvasti yhteisölliset, odotetut venemessut voidaan järjestää turvallisesti. Asiakkaittemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tietysti toivomme,  ettei erikoisjärjestelyjä tarvita enää helmikuussa Vene 21 Båt -messuilla”, sanoo Vepsäläinen.   

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma

Vene 2
1Båt-messut järjestetään  12. – 21.2.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.  Messukeskus järjestää venemessut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Tapahtuman yhteistyökumppani on Mercedes-Benz. Viime helmikuussa Vene 20 Båt -messuille osallistui 282 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 27 819 m2.


www.venemessut.fi
#venemessut

Kuvia median käyttöönhttp://mediabank.messukeskus.com  


Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, puh. 040 673 4032, jarkko.pajusalo@finnboat.fi

Messukeskuksen turvallisuus ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFIn ja alan suomalaisen kattojärjestön Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n suosituksiin. Niissä huomioidaan tarkasti THL:n ohjeet ja Aluehallintoviraston määräykset.

Kuvat

Vene 20 Båt.
Vene 20 Båt.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen merkittävin kirjallisuustapahtuma on nyt vahvasti valtakunnallinen23.9.2020 00:01:00 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumassa 22. - 25.10.2020 pääsee seuraamaan upeita kirjallisuuskeskusteluja ja -haastatteluja. Verkkotapahtuma tekee kirjamessuista entistä valtakunnallisemman, sillä tapahtumaa pääsee seuraamaan suoraan omalta tai ystävän kotisohvalta. Ohjelmasta nousevat tänä vuonna entistä vahvemmin kansainväliset tähdet ja monipuolisesti suomalaiset kirjailijat uutuusteoksineen, yhteiskunnalliset keskustelut sekä tapahtuman teema tulevaisuus.

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme