MessukeskusMessukeskus

Veneilijät kohtasivat venemessuilla, yritykset tyytyväisiä kauppaan

Jaa
Vene 23 Båt Helsingin kansainväliset venemessut järjestettiin 10. – 19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Venemessuilla vieraili kymmenen päivänä aikana lähes 64 000 veneilystä, vesiharrasteista ja kalastuksesta kiinnostunutta. Messuilla tehdyn kävijäkyselyn mukaan kävijät olivat erittäin tyytyväisiä tapahtumaan. Mukana olevat yritykset tekivät hyvin kauppaa veneistä sekä varusteista ja tarvikkeista. Näiden lisäksi messuvieraita kiinnostivat erityisesti purjehdus, puuveneet ja kalastus.
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila


”Venemessut osoitti taas vahvuutensa ja kauppa lähti käyntiin messuilta, kuten aina ennenkin. Messuilla on koettu paljon iloisia jälleennäkemisiä kolmen vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna sähkömoottoreiden tarjonta on ollut entistä laajempi ja ne ovat myös kiinnostaneet kävijöitä”, kertoo tapahtuman toimeksiantajan Venealan Keskusliiton toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo. ”Yritykset ovat kertoneet, että kävijät ovat olleet liikenteessä hankinnat mielessä, joten kävijäprofiili on ollut oikeanlainen.”  

Myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Mäkelä Bella-Boats Oy:stä on erittäin tyytyväinen. ”Myymme Bella, Falcon, Flipper ja Aquador-veneitä ja kauppa kävi venemessuilla hyvin koko malliston osalta. Myimme jopa yhden veneen enemmän kuin vuoden 2020 messuilla. Saimme tehtaalle arvokasta tietoa asiakkailta ja kauppiaille valtavasti tarjouspyyntöjä, joita on työstetty jo messujen aikana ja työ jatkuu messujen jälkeen. Osastolla oli esillä 14 venettä”, kertoo Mäkelä.  

Toimitusjohtaja Sebastian Kindstedt Marinekauppa.com/Norcap Oy:stä kertoo myynnin olleen hyvä myös Marinekaupan osastolla. Tänä vuonna siellä lanseerattiin Temo-sähkömoottori. Siitä oltiin kiinnostuneita, mutta eniten messuilla myytiin pelastusliivejä, veneilyvaatteita ja tarvikkeita. ”Messuilla kohtaa asiakkaat aivan eri tavalla kuin muualla. Heille pääsee kertomaan kasvokkain tuotteista ja vastaamaan kysymyksiin. Yrityksen näkyvyys venemessuilla on myös tärkeä asia. Kaiken kaikkiaan on ollut taas kivaa olla venemessuilla”, sanoo Kindstedt.  

Helsingin Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 24 Båt Helsingin kansainväliset venemessut seuraavan kerran 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Kuvia Vene 23 Båt -messuilta median käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja: Messukeskus, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, puh. 040 673 4032, jarkko@finnboat.fi

www.venemessut.fi #venemessut

Kuvat

Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Vene 23 Båt: kuva Pekka Hannila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme