Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Veritaksen muutosneuvottelut ovat päättyneet

Jaa

Työeläkeyhtiö Veritaksen maaliskuussa käynnistyneet muutosneuvottelut ovat päättyneet. Suurin osa muutosneuvottelujen piirissä olleista henkilöistä jatkaa nykyisissä tai uusissa tehtävissä Veritaksessa. Muutosten seurauksena 17 henkilön työsuhde päättyy vuoden 2022 loppuun mennessä.

Muutosneuvottelut koskivat noin 150:tä Veritaksen työntekijää. Neuvotteluissa käsiteltiin toiminnan tehostamiseen tähtääviä toimenpiteitä.

Veritas tukee irtisanottavia työntekijöitä ja järjestää heille kattavaa muutosturvavalmennusta, joka edistää työllistymistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Eläkevakuutusyhtiö Veritas
Eläkevakuutusyhtiö Veritas
PL 133
20101 Turku

https://veritas.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme