Lapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskus

Verkostosta elinvoimaa yrityksille SYP 2.0 -hanke tukee yrityksiä

Jaa

Lapin ELY-keskus auttaa lappilaisia yrityksiä luovimaan uudessa ja muuttuneessa maailmassa. Yrityksiltä vaaditaan nyt uudenlaista osaamista, ajattelua ja toimintatapoja.

Kuva: Lapin Materiaalipankki,  Simo Vilhunen.
Kuva: Lapin Materiaalipankki, Simo Vilhunen.

SYP 2.0 -hanke käynnistyi syyskuussa ja jatkuu vuoden 2023 kesään asti. ”Pyrimme tavoittamaan noin 100 lappilaista yritystä ja tarjoamme heille ajankohtaista koulutusta, konsultointia ja verkostoitumista”, projektipäällikkö Olli Lehtoniemi kiteyttää. Lappilaiset yrittäjät pohtivat keinoja, joilla päästäisiin nopeasti uuteen nousukiitoon. Millainen on lappilainen yritys työnhakijan näkökulmasta? Miten tehdä lappilaisesta työpaikasta maan houkuttelevin? Entäpä digitalisaatio ja vihreä siirtymä?

Hankkeen toimenpiteet jakaantuvat kahteen laajempaan kokonaisuuteen:

a) yrityksille suunnattujen muutostilanteeseen sopivien palvelujen kehittäminen etenkin koronatilanteesta kärsiville yrityksille. Näitä yrityksiä on erityisesti matkailu- ja matkailuun sidonnaiset yritykset, palveluala sekä 1-3 vuotta toiminnassa olleet yritykset, sekä

b) lappilaisen yrityspalveluverkoston kehittäminen vastaamaan koronamuutostilanteen tuomiin haasteisiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Olli Lehtoniemi
Elinkeino, työvoima ja osaaminen, Lapin ELY-keskus
puh. +358 50 380 7570, etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Kuva: Lapin Materiaalipankki,  Simo Vilhunen.
Kuva: Lapin Materiaalipankki, Simo Vilhunen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme