Verto (VertoNordic Oy)

Verto liittyy luomaan kestävästi rakennettua ympäristöä

Jaa

Verto on liittynyt Green Building Council Finlandin jäseneksi. EU:n energiatehokkuusdirektiivi pakottaa kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen ja tarkempaan raportointiin. Haluamme varmistaa, että kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset saavat luotettavaa tietoa ja työkaluja ympäristötehokkuuden toteuttamiseen.

Mikäli haluamme torjua maailmanlaajuista ilmastonmuutosta ja olla hiilineutraali yhteiskunta, on meidän leikattava kiinteistöjen energiankulutusta. Tavoitteen saavuttaminen vaatii toimenpiteitä kaikkialla, missä päästöjä syntyy, mutta ennen kaikkea kulutustottumuksissa. Vedenkulutustiedon asiantuntija Verto haluaa kehittää kiinteistö- ja rakennusalalle välineitä kiinteistöjen vesitalouden aiheuttaman energiankulutuksen vähentämiseksi.

- Yksi Verton strategian kulmakivistä on olla luomassa alaa kehittäviä ratkaisuja, jotka antavat suomalaisille mahdollisuuden hiilineutraaliin tulevaisuuteen. Green Building Council Finlandin jäsenenä voimme jakaa vedenkulutustiedon asiantuntijuutta myös kansainvälisesti, sanoo Verton asiakkuuspäällikkö Eerik Soininen.

- WorldGBC:n Eurooppa-yhteisöön kuuluu yli 20 kansallista Green Building Councilia ja siten lähes 5 000 jäsentä eri puolilla Eurooppaa. Yhteisissä tavoitteissamme on muun muassa eurooppalaisen rakennuskannan energiatehokkuus. World GBC:n lausunnossa Rakennusten energiatehokkuusdirektiiviin (EPBD) todetaankin esimerkiksi, että energiatehokkuutta koskevien vaatimusten tulee olla riittävän kunnianhimoisia, toteaa Mikko Nousiainen, Green Building Council Finland.

Vesi on taloyhtiöiden suurin energiasyöppö, sillä merkittävä osa kiinteistöjen energiakustannuksista koostuu vedestä. Hiilineutraalius vaatii kiinteistöiltä älykkyyttä. Teknisten järjestelmien on toimittava mahdollisimman energiatehokkaasti ja osattava minimoida energiankulutus uusiutuvan energian hinnan alati noustessa.

- Automatisoinnin avulla taloyhtiöt voivat saada huomattavaa energiansäästöä aikaan jo muutamassa vuodessa. Investoinnit hiilineutraaliuteen maksavat itsensä takaisin pienentyneenä energiankulutuksena ja siksi se on kannattava sijoitus, Soininen sanoo.

- Tavoitteet saavutetaan tiedolla. Olen iloinen, että Verto on liittynyt jäseneksemme ja saamme heidät osaksi yhteistä verkostoamme, Nousiainen toteaa.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.VertoLive animaatioSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Nousiainen
Toimitusjohtaja
Green Building Council Finland
puh. +358 40 525 8440
etunimi.sukunimi@figbc.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Verto (VertoNordic Oy)
Verto (VertoNordic Oy)
Hopunkatu 11
38200 Sastamala

http://www.verto.fi

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Euroopan johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. Valmistamme ja myymme huoneistokohtaisia, etäluettavia Verto -vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Verto-kodeissa asuu 400 000 asukasta ja olemme alan markkinajohtaja Suomessa. Verto on tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta. Verto-vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu. Siksi sille on myönnetty Avainlippu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Verto (VertoNordic Oy)

Verto ja Hausvise nykyaikaistavat vesilaskutuksen yhteistyössä2.11.2021 05:00:00 EET | Tiedote

Verton vedenmittausjärjestelmiä ja -palveluita tarjoava vedenkulutustiedon asiantuntija VertoNordic Oy ja markkinoiden modernein isännöintijärjestelmä Hausvise ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on nykyaikaistaa taloyhtiöiden vesilaskutusta sekä helpottaa isännöitsijän arkea. Verton ja Hausvisen asiakkailla on tulevaisuudessa mahdollisuus saada vedenkulutustiedot automaattisesti Hausviseen.

Verto on tutkitusti vedenmittauksen edelläkävijä ja alansa luotettavin asiantuntija22.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Taloustutkimuksen tekemän kyselyn perusteella Verto on selvästi tunnetuin vedenmittausjärjestelmiä ja vedenmittauksen ylläpito- ja laskutuspalveluita tarjoava yritys Suomessa. Nykyaikaisuus on vastaajien mielestä Verton selkein vahvuus, sillä se nousee muita tärkeämmäksi tekijäksi, kun ollaan valitsemassa vedenmittausjärjestelmiä tarjoavaa yritystä. Nykyaikaisuuden rinnalla edelläkävijyys nimetään myös Verton selkeäksi vahvuudeksi.

Tukes: Vesimittarin etäluenta ei korvaa vesimittarin näyttöä11.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Tukes julkaisi 1.6.2021 tiedotteen "Vesimittarin etäluenta ei korvaa vesimittarin näyttöä", jossa se ottaa kantaa vesimittareiden näyttöihin ja vedenkulutustiedon etäluentaan. Tukes muistuttaa, että laskutuskäyttöön tarkoitetuissa vesimittareissa on aina oltava näyttö, eikä mittarin laskutuksen etäluenta korvaa sitä. Uudisrakentamisen osalta tämä on selvää, mutta mitä tämä tarkoittaa vanhoissa taloyhtiöissä?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme