Verto (VertoNordic Oy)

Vertolle kolmantena vuonna peräkkäin Great Place to Work® -sertifiointi

Jaa

Vertolaiset arvostivat kolmantena vuonna peräkkäin Verton Great Place to Work® -sertifioinnin arvoiseksi työpaikaksi. Tutkimuksen mukaan Vertolla jokainen voi olla oma itsensä fyysisesti turvallisessa ja tasa-arvoisessa työympäristössä. Myös keväällä julkaistu strategia on löytänyt tiensä nopeasti vertolaisten arkeen.

Verton henkilökunta on osallistunut jo kolmantena vuonna peräkkäin Great Place to Work® -tutkimukseen ja kolmannen kerran Vertolle on myönnetty sertifiointi. Keväällä julkaistu uusi strategia, CRM-uudistus ja koronavuoden koettelemukset ovat haastaneet henkilökuntaa, minkä vuoksi sertifiointi ei ollut itsestäänselvyys.

- Maailmanlaajuinen komponenttipula loi tummia pilviä uuden laitesarjan lanseeraukselle. Lanseerauksessa kuitenkin onnistuttiin, mikä antoi positiivista energiaa päivittäiseen tekemiseen. Uusien vedenmittauspalveluiden kehitystyö on saatu erinomaiseen vauhtiin. Onnistumme strategisissa tavoitteissamme tekemällä tiivistä yhteistyötä niin Verton sisällä kuin kumppaneiden kanssa, sanoo Verton toimitusjohtaja Antti Salakka.

Verton arvoista henkilökunta nosti juuri yhteistyön ja kehittymisen strategian tärkeimmiksi kulmakiviksi. Yhteishenki on koronan mukanaan tuomien etätyön ja fyysisten asiakaskontaktien vähentymisen keskellä pysynyt hyvänä ja onkin Verton menestyksen tae. Myös eettinen ja rehellinen toimintatapa koetaan Vertolle ominaiseksi.

- Oli hienoa huomata, että yhteiskunnallinen vaikuttavuus oli vertolaisten mielestä tärkeää. Kun aidosti uskomme voivamme vaikuttaa suomalaisten veden- ja energiankulutuksen vähentämiseen, heijastuu se kaikkeen tekemiseen ja silloin edistämme kestävää kehitystä vedenkestävästi, toteaa Salakka.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Verto-kotiSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Verto (VertoNordic Oy)
Verto (VertoNordic Oy)
Hopunkatu 11
38200 Sastamala

http://www.verto.fi

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. VertoNordic Oy valmistaa ja myy huoneistokohtaisia, etäluettavia Verton vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Verto-kodeissa asuu lähes 400 000 asukasta ja olemme Suomen markkinajohtaja. Verto on tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta. Verton vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen kokonaispalvelu. Siksi Vertolle on myönnetty Avainlippu.

VertoNordic Oy on osa yli 50-vuotiasta suomalaista perheyritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Verto (VertoNordic Oy)

Verto ja Hausvise nykyaikaistavat vesilaskutuksen yhteistyössä2.11.2021 05:00:00 EET | Tiedote

Verton vedenmittausjärjestelmiä ja -palveluita tarjoava vedenkulutustiedon asiantuntija VertoNordic Oy ja markkinoiden modernein isännöintijärjestelmä Hausvise ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on nykyaikaistaa taloyhtiöiden vesilaskutusta sekä helpottaa isännöitsijän arkea. Verton ja Hausvisen asiakkailla on tulevaisuudessa mahdollisuus saada vedenkulutustiedot automaattisesti Hausviseen.

Verto on tutkitusti vedenmittauksen edelläkävijä ja alansa luotettavin asiantuntija22.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Taloustutkimuksen tekemän kyselyn perusteella Verto on selvästi tunnetuin vedenmittausjärjestelmiä ja vedenmittauksen ylläpito- ja laskutuspalveluita tarjoava yritys Suomessa. Nykyaikaisuus on vastaajien mielestä Verton selkein vahvuus, sillä se nousee muita tärkeämmäksi tekijäksi, kun ollaan valitsemassa vedenmittausjärjestelmiä tarjoavaa yritystä. Nykyaikaisuuden rinnalla edelläkävijyys nimetään myös Verton selkeäksi vahvuudeksi.

Tukes: Vesimittarin etäluenta ei korvaa vesimittarin näyttöä11.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Tukes julkaisi 1.6.2021 tiedotteen "Vesimittarin etäluenta ei korvaa vesimittarin näyttöä", jossa se ottaa kantaa vesimittareiden näyttöihin ja vedenkulutustiedon etäluentaan. Tukes muistuttaa, että laskutuskäyttöön tarkoitetuissa vesimittareissa on aina oltava näyttö, eikä mittarin laskutuksen etäluenta korvaa sitä. Uudisrakentamisen osalta tämä on selvää, mutta mitä tämä tarkoittaa vanhoissa taloyhtiöissä?

Verto: Kulutuksen mukaiseen vesilaskutukseen siirtyminen ei aina vaadi putkiremonttia19.11.2020 05:00:00 EET | Tiedote

Putkiremontti on kallis projekti taloyhtiölle ja siksi siihen harvoin ryhdytään kevyin perustein. Energiatehokkuusdirektiivin muutoksen toimeenpaneva lakiuudistus on aiheuttanut täysin perusteltuja kysymyksiä taloyhtiöissä. Jos vesi halutaan laskuttaa kulutuksen mukaan ja linjasaneeraus on juuri tehty, olisiko kallis investointi jälleen edessä? Nykyteknologia kuitenkin takaa sen, että putkiremonttiin ei vanhoissa taloyhtiöissä tarvitse kaikissa tapauksissa ryhtyä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme