PKY Travel Oy

Vesa Tengman takaisin matkailubusinekseen

Jaa

Kauppaneuvos Vesa Tengman, Holiday Club Resorts Oy:n entinen toimitusjohtaja, palaa muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin matkailubusinekseen. Hänestä tulee Lomallo Oy:n toinen pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Toiseksi pääomistajaksi tulee Wulff Oyj:n pitkäaikainen pääomistaja ja Tahko Span toimitusjohtaja Heikki Vienola.

Vesa Tengman toimi noin 25 vuotta Holiday Clubin toimitusjohtajana ja hänen aikanaan yhden lomakohteen perheyrityksestä kasvoi 150 miljoonan euron ja kymmenien lomakohteiden kansainvälinen vapaa-ajan matkailuyritys.

Lomallo Oy on toiminut kolme vuotta PKY Travel -nimellä ja rakentanut monipuolisen matkaklubin, jonka jäsenet pääsevät nauttimaan yhteistyökumppaneiden olemassa olevista lomakohteista jäsenhintaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lomallon tarjonta kasvaa koko ajan ja uutuudet ovat kaikkien jäsenten käytettävissä ilman lisäkustannuksia.

Vesa Tengman uskoo vahvasti Lomallon matkailukonseptiin, joka on vastaus ihmisten nykyiseen lomailumalliin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin: ”Lomallo on uusi ja raikas matkailukonsepti tämän päivän lomailijoille, jotka entistäkin useammin päättävät lomistaan nopealla sykkeellä ja lomailevat lyhyempiä aikoja useamman kerran vuodessa. Lomallossa on jo parin vuoden ajan tehty erinomaista työtä. Tältä pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan tulevaisuuden matkailukokonaisuutta, joka tulee olemaan vahva vaikuttaja kotimaan matkailussa. On mukava palata takaisin matkailun pariin muutaman vuoden tauon jälkeen.”

Lomallon toimitusjohtajana jatkaa yrityksen yksi perustajista Petri Makkonen ja myyntijohtajana Matti Salminen. He säilyvät myös yrityksen merkittävinä omistajina. Pääkonttori säilyy Vuokatissa, ja Helsingin keskustaan Aleksanterinkadulle avataan uusi myyntitoimisto, johon tulee muun muassa jäsenille vapaasti käytettävissä oleva työpiste ja jäsenten oma olohuone.

Lomallo on vuonna 2017 perustettu PKY Travel – nimisenä matkaklubina ja toiminta perustuu jäsenyyteen. Käyttöoikeus verkoston palveluihin on jo yli 6500 ihmisellä. Palveluvalikoimaan sisältyvät liike- ja vapaa-ajan matkustaminen oheispalveluineen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Makkonen, 0400550944, etunimi.sukunimi@lomallo.fi

Hallituksen puheenjohtaja Vesa Tengman, 0500421515, etunimi.sukunimi@lomallo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

PKY Travel Oy
PKY Travel Oy
Alkulantie 24
88600 Sotkamo

09 42727333http://www.pkytravel.fi

PKY Travel on luonut aivan uudenlaisen matkailutuotteen, joka on suunnattu niin yrityksille kuin yksityisillekin. Valikoima koostuu yrityksen omista kohteista sekä kumppanikohteista, joita verkoston jäsenet pääsevät hyödyntämään. 

Yrityksen palveluksessa on laaja joukko matkailualan ammattilaisia. Se tuottaa matkailun lisäksi laajan kattauksen yrityksien tarvitsemia lisäpalveluita kuten koulutus- ja konsultointi- ja tapahtumapalveluita.

PKY Travel on 2017 vuonna rekisteröity tavaramerkki, joka on saanut vuonna 2018 suomalaisen Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden.

Yritys myy jäsenyyttä, joka takaa käyttöoikeuden suomalaisiin upeisiin kartanoihin, villoihin, mökkeihin ja hotelleihin sekä laadukkaisiin huoneistoihin. Valikoimissa on myös maailman luokan kohteita edullisella jäsenhinnalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PKY Travel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme