Verto (VertoNordic Oy)

Vesilaskutuspalveluiden merkitys kiinteistö- ja rakennusalalla on kasvanut

Jaa

Verton Taloustutkimuksella helmikuussa 2022 teettämän tutkimuksen mukaan kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset pitävät vesilaskutukseen liittyviä palveluita avainasemassa vedenmittausjärjestelmää valittaessa. Suosiotaan viime vuoteen verrattuna eniten nosti mahdollisuus ulkoistaa vesilaskutuksen asiakaspalvelu.

Huoneistokohtainen vedenmittaus on ainoa oikeudenmukainen tapa hoitaa vesilaskutusta.
Huoneistokohtainen vedenmittaus on ainoa oikeudenmukainen tapa hoitaa vesilaskutusta.

Sastamalalainen Verto-vedenmittausjärjestelmiä suunnitteleva ja valmistava VertoNordic Oy teetätti Taloustutkimuksella vuoden 2022 helmikuussa tutkimuksen, jossa selvitettiin kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisten kiinnostusta vedenmittauspalveluihin. Kun tuloksia verrataan viime vuoden vastaavaan tutkimukseen, ovat vesilaskutuksen ja siihen liittyvän asiakaspalvelun ulkoistaminen kasvattaneet eniten kiinnostusta alan ammattilaisten keskuudessa.

- Yksi Verton strategian kulmakivistä on olla luomassa alaa kehittäviä ratkaisuja, jotka antavat suomalaisille mahdollisuuden energiatehokkaaseen tulevaisuuteen, ja siksi olemme jo vuosia tarjonneet vedenmittauksen ylläpito- ja laskutuspalveluita. Palveluiden avulla säästöjä saadaan aikaan jo muutamassa vuodessa, ja asiakaspalvelun ulkoistamalla kiinteistön omistaja ja isännöitsijä voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, sanoo Verton myyntipäällikkö Merja Lindell.

Selvästi aiempaa tärkeämmäksi tekijäksi tutkimukseen vastanneet kokivat huoneistokohtaisten vedenkulutustietojen seuraamisen raporttien kautta. Huoneistokohtaiseen vedenmittausjärjestelmään kuuluvista ominaisuuksista ja palveluista selvästi tärkeimpänä vastaajat pitivät kulutusdatan siirtämistä isännöintiohjelmistoon laskutusta varten sekä automaattisia ilmoituksia epätavallisesta vedenkulutuksesta ja huollon tarpeesta.

- Kiinteistön kokonaisvaltaisvaltainen vesitalouden tehostaminen kannattaa, sillä lähes 40 prosenttia kiinteistön energiakustannuksista syntyy vedestä. Huoneistokohtainen vedenmittaus on ainoa oikeudenmukainen tapa hoitaa vesilaskutusta. Se on myös ainoa tapa, jolla asukkaat ja omistajat saavat vedenmittausjärjestelmään sijoittamansa rahan poikimaan. Automatisoidut ominaisuudet synnyttävät sekä suoria että välillisiä säästöjä ja tekevät vedenkulutuksen mittauksesta helppoa ja tarkkaa, Lindell sanoo.

Tutkimuksen mukaan hyvästä toimitusvarmuudesta tunnettu Verto onnistui korona-ajan tuomista haasteista huolimatta pitämään palvelutasonsa korkealla. Vastaajat pitivät Vertoa luotettavana, nykyaikaisena ja jatkuvasti kehittyvänä toimijana, jota on helppo suositella.

- Lähes 40 vuotta huoneistokohtaisen vedenmittauksen ja vedenkulutustiedon asiantuntijana haluamme auttaa kiinteistöjen energiatehokkuuden toteuttamisessa ja antaa myös asukkaalle mahdollisuuden laittaa oma kortensa kekoon energiansäästötalkoissa. Kun vedenmittausjärjestelmässä on mahdollisuus tarkkailla omaa kulutusta, on vastuullisten valintojen tekeminen helppoa, Lindell toteaa.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Verto animointiSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Huoneistokohtainen vedenmittaus on ainoa oikeudenmukainen tapa hoitaa vesilaskutusta.
Huoneistokohtainen vedenmittaus on ainoa oikeudenmukainen tapa hoitaa vesilaskutusta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Verto (VertoNordic Oy)
Verto (VertoNordic Oy)
Hopunkatu 11
38200 Sastamala

http://www.verto.fi

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. Valmistamme ja myymme huoneistokohtaisia, etäluettavia Verto-vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Verto-kodeissa asuu 400 000 asukasta ja olemme Suomen markkinajohtaja. Verto on tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta. Verto-vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu. Siksi sille on myönnetty Avainlippu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Verto (VertoNordic Oy)

Verto ja Hausvise nykyaikaistavat vesilaskutuksen yhteistyössä2.11.2021 05:00:00 EET | Tiedote

Verton vedenmittausjärjestelmiä ja -palveluita tarjoava vedenkulutustiedon asiantuntija VertoNordic Oy ja markkinoiden modernein isännöintijärjestelmä Hausvise ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on nykyaikaistaa taloyhtiöiden vesilaskutusta sekä helpottaa isännöitsijän arkea. Verton ja Hausvisen asiakkailla on tulevaisuudessa mahdollisuus saada vedenkulutustiedot automaattisesti Hausviseen.

Verto on tutkitusti vedenmittauksen edelläkävijä ja alansa luotettavin asiantuntija22.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Taloustutkimuksen tekemän kyselyn perusteella Verto on selvästi tunnetuin vedenmittausjärjestelmiä ja vedenmittauksen ylläpito- ja laskutuspalveluita tarjoava yritys Suomessa. Nykyaikaisuus on vastaajien mielestä Verton selkein vahvuus, sillä se nousee muita tärkeämmäksi tekijäksi, kun ollaan valitsemassa vedenmittausjärjestelmiä tarjoavaa yritystä. Nykyaikaisuuden rinnalla edelläkävijyys nimetään myös Verton selkeäksi vahvuudeksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme