Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Veturitie ja Firdonkatu Pasilassa Triplan lähellä avautuivat moottoriajoneuvoille

Jaa

Firdonkadun suljettuna ollut yksi kaistaosuus ja Veturitien molemmat ajokaistat kumpaankin suuntaan on avattu perjantaina 7. tammikuuta.

Veturitie ja Firdonkatu suljettiin liikenteeltä varotoimena 22. joulukuuta, sillä kauppakeskus Triplan seinässä havaittiin rakennevika, joka voi aiheuttaa pintalaattojen irtoamisia. Nyt paikalle on rakennettu riittävät suojarakenteet, ja kulku on jälleen turvallista.

Jalankulun ja pyöräliikenteen väylät kummallakin puolella Veturitietä pidetään edelleen toistaiseksi suljettuina. Triplan Veturitien oville pääsee kulkemaan etelän suunnasta, mutta niistä väylät pohjoisen suuntaan pysyvät vielä suljettuina. Väylät pysyvät suljettuina, kunnes Veturitien tunnelin pohjoisen suuaukon suojarakenteet on saatu viimeisteltyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikennejärjestelyt:
Ari-Pekka Muilu
Projektinjohtaja, Kaupunkitekniikka
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
09 310 39657
ari-pekka.muilu@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme