Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Veturitie ja Firdonkatu suljettu liikenteeltä Triplan läheisyydessä turvallisuussyistä 27.12. saakka

Jaa

Veturitie Triplan kohdalla (kulkuyhteys Triplan ali) sekä Firdonkadun itäpää (Firdonkadun kiertoliittymän ja Veturitien välinen osuus) ovat suljettuina kaikelta liikenteeltä 22.12.2021 – 27.12.2021 klo 12.

Triplan parkkihalleihin pääsee ajamaan normaalisti.

Syynä sulkemiselle on kauppakeskus Triplan julkisivumateriaaleissa havaitut rakenneviat. Nämä viat voivat aiheuttaa pintalaattojen irtoamisia ja siten tapaturmavaaran rakennuksen julkisivujen läheisyydessä. 

Liikenne on suljettu niin jalankulkijoilta kuin auto- ja pyöräliikenteeltä.Suljetut katuosuudet ovat merkattuina oheiseen karttaan punaisilla pisteillä.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Triplaan liittyvät kysymykset:
Pekka Luukkonen
Tuotantojohtaja
YIT
pekka.luukkonen@yit.fi
p. 040 714 6508

Liikennejärjestelyt:
Olli Markkanen
Yksikön päällikkö, Kaupunkitekniikka
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
09 31039559
olli.markkanen@hel.fi

ja

Ari-Pekka Muilu
Projektinjohtaja, Kaupunkitekniikka
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
09310 39657
ari-pekka.muilu@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin päästöt eivät laske odotetusti – Hiilineutraali Helsinki -ohjelmaa päivitetään12.8.2022 12:03:31 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali vuonna 2030. Vaikka merkittäviä päästövähennyksiä on jo saatu tehtyä, kehitys on tavoitteeseen nähden liian hidasta – HSY:n päästölaskennan mukaan kaupungin päästöt pysyivät vuonna 2021 edellisen vuoden tasolla. Hiilineutraali Helsinki -ohjelmalla tähdätään suorien päästöjen vähentämiseen, ja kaupunki vastaa haasteeseen päivittämällä ohjelman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme