Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Veturitie ja Firdonkatu suljettu liikenteeltä Triplan läheisyydessä turvallisuussyistä 27.12. saakka

Jaa

Veturitie Triplan kohdalla (kulkuyhteys Triplan ali) sekä Firdonkadun itäpää (Firdonkadun kiertoliittymän ja Veturitien välinen osuus) ovat suljettuina kaikelta liikenteeltä 22.12.2021 – 27.12.2021 klo 12.

Triplan parkkihalleihin pääsee ajamaan normaalisti.

Syynä sulkemiselle on kauppakeskus Triplan julkisivumateriaaleissa havaitut rakenneviat. Nämä viat voivat aiheuttaa pintalaattojen irtoamisia ja siten tapaturmavaaran rakennuksen julkisivujen läheisyydessä. 

Liikenne on suljettu niin jalankulkijoilta kuin auto- ja pyöräliikenteeltä.Suljetut katuosuudet ovat merkattuina oheiseen karttaan punaisilla pisteillä.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Triplaan liittyvät kysymykset:
Pekka Luukkonen
Tuotantojohtaja
YIT
pekka.luukkonen@yit.fi
p. 040 714 6508

Liikennejärjestelyt:
Olli Markkanen
Yksikön päällikkö, Kaupunkitekniikka
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
09 31039559
olli.markkanen@hel.fi

ja

Ari-Pekka Muilu
Projektinjohtaja, Kaupunkitekniikka
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
09310 39657
ari-pekka.muilu@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 13.1.202213.1.2022 17:12:57 EET | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 13.1.2022. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 27.1.2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme