Vexatec Oy

Vexatec Oy pääomistajaksi Pohjolan Kiinteistörakenne Oy:öön

Jaa

Perjantaina 24.2 toteutetussa yrityskaupassa Vexatec Oy:stä on tullut Pohjolan Kiinteistörakenne Oy:n pääomistaja 80 %:n omistusosuudella. Kauppa toteutettiin suunnatulla osakeannilla. Pohjolan Kiinteistörakennetta jo aiemmin omistaneet Ville Kakko ja Juhana Laitala jatkavat Pohjolan Kiinteistörakenteen osakkaina kumpikin 10 % osuudella.

Kuvassa vasemmalta oikealle Jouni Riekki ja Ville Kakko.
Kuvassa vasemmalta oikealle Jouni Riekki ja Ville Kakko.

Vexatec Oy:n toimitusjohtaja Jouni Riekki toimii jatkossa myös Pohjolan Kiinteistörakenne Oy:n toimitusjohtajana. Ville Kakko toimii jatkossa myyntijohtajana, Juhani Laitala jatkaa aiemmassa roolissaan työnjohtajana.

Pohjolan Kiinteistörakenne on erikoistunut julkisiin kohteisiin kuten hoivakotien ja päiväkotien rakentamiseen. Yrityksen vahvuus on koko rakennusprojektin hallinta rakennesuunnittelusta pienempienkin yksityiskohtien toteutukseen. Yritys on oululainen yritys, toimintaa on kuitenkin ympäri Suomea. Ville Kakko kertoo ”Vexatec tuo organisaatioomme vahvaa projektinhallinta- ja johtamisosaamista, sekä kehittämisresursseja. Iloitsen myös siitä, että Vexatecin vahva talotekniikka osaaminen saadaan myös kiinteistörakenteen käyttöön. Tällä vahvistamme jo ennestään hyvää talotekniikan alihankintaverkostoa.”

Vexatec on rakentamisen ja talotekniikan joustava ja kustannustehokas ammattilainen. Yhtiön toimitusjohtaja Jouni Riekki kertoo: ”Haastavasta markkinaympäristöstä huolimatta olemme kasvaneet viime vuosina voimakkaasti. Pohjoisessa Suomessa kasvu on tullut kauppapaikka- ja liikerakentamisesta ja etelässä talotekniikkaosastomme toiminnasta. Olemme nyt valtakunnallinen toimija ja saamme yrityskaupan myötä vahvan uuden kivijalan hoivarakentamisesta. Kiinteistörakenteella on lisäksi hyvä ja monipuolinen kumppaniverkosto. Arvomme ja yrityskulttuurit ovat varsin samanlaisia ja tämä oli myös merkittävä tekijä yrityskaupassa,” toimitusjohtaja Jouni Riekki toteaa.

Vexatecin liikevaihto kesäkuussa 2023 päättyvällä tilikaudella tulee olemaan noin 16 Meur. Yrityskauppa kasvattaa konsernin liikevaihtoa n 10 Meur. Vexatec ja Pohjolan Kiinteistörakenne yhdessä työllistävät yli 70 henkilöä.

Lisätietoja:

Jouni Riekki, toimitusjohtaja
040 809 9000
jouni.riekki@vexatec.fi

Mika Ervasti, hallituksen pj
0400 639 390 
mika.ervasti@vexatec.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Vantaalla. Urakoimme Oulun talousalueella, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Ammattitaitoiset työntekijät ovat toimintamme tukeva perusta ja yhteen hiileen puhaltaminen suuri vahvuutemme. Nämä näkyvät myös yrityksen arvoissa, jotka ovat joukkuepeli, ammattimaisuus ja rohkeus kasvaa.

Toimimme vahvasti kumppanuusajatuksen mukaan. Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkuuksia, joille urakoimme niin rakentamisen kuin talotekniikan puolella. Yhteistyön tuloksena prosessit ovat hioutuneet toimiviksi ja kustannustehokkaiksi. Tyytyväisten asiakkaiden ansiosta tilauskantamme on jatkuvassa kasvussa, ja Vexatec yrityksenä elää vahvaa kasvun aikaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vexatec Oy