Vierumäki Country Club Oy

Vierumäki laajentaa liiketoimintaansa

Jaa

Vierumäki Country Club Oy ja Scandic Hotels Oy ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen jolla Scandic Vierumäen hotellitoiminnot siirtyvät Vierumäki Country Club Oy:n omistukseen. Hotellin nimeksi tulee Vierumäki Resort Hotel.

”Toimintamme laajentuminen on täysin linjassa kasvustrategiamme kanssa ja Vierumäki pystyy nyt tarjoamaan kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen liikunnan- ja hyvinvoinnin ystäville. Nyt kaikki palvelut saa yhdestä pisteestä. Hotelli on arvokas lisä yritys- ja vapaa-ajan asiakkaillemme”, kommentoi Vierumäki Country Clubin toimitusjohtaja Heikki Hietanen.

“Olemme erittäin iloisia, että Vierumäki Country Club on hotellin uusi operaattori. Meille oli tärkeää löytää tälle upealle kohteelle sopiva operaattori, jolla on halu tukea ja kehittää Vierumäen hotellipalveluita osana alueen kokonaisuutta”, sanoo Scandic Hotels Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Vierumäki Resort Hotellissa voi nauttia laadukkaasta majoituksesta keskellä Vierumäen monipuolisia urheilu- ja vapaa-ajanpalveluita. Hotellista löytyy saunan ja kuntohuoneen lisäksi juhla- ja kokoustiloja, ravintoloita, Day Spa sekä keilarata.

Hotelli poistuu Scandic-ketjun hotellitarjonnasta, varausjärjestelmistä sekä kanta-asiakasohjelmasta 1.10.2017 lähtien. Voimassa olevat varaukset siirretään Vierumäki Resort Hotellille varauksen tekohetkellä voimassa olevilla ehdoilla ja hinnoilla. Scandicin kanta-asiakas edut ovat voimassa varauksille, jotka on tehty ennen 1.10.2017.

Yhteyshenkilöt

Heikki Hietanen
toimitusjohtaja
Vierumäki Country Club Oy
p. 010 5777 200
heikki.hietanen@vierumaki.fi

Aki Käyhkö
toimitusjohtaja
Scandic Hotels Suomi
p. 040 509 9800
aki.kayhko@scandichotels.com

Tietoja julkaisijasta

Vierumäki Country Club Oy
Vierumäki Country Club Oy
Kaskelantie 10
19120 VIERUMÄKI

010 5777 020https://vierumaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vierumäki Country Club Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme