SSH Communications Security

Viestintävirasto on sertifioinut SSH:n NQX®-palomuuri- ja verkkosalainlaitteen version 1.1.0

Jaa

Uudessa versiossa on tuki varmenteille ja uusille ajoalustoille

Helsinki – 8.7.2019 – Salaustuotteiden hyväksynnästä kansallisen ja kansainvälisen turva­luokitellun tiedon suojaamiseksi vastaava Traficomin Kyber­turvalli­suus­keskuksen NCSA-toiminto on hyväksynyt 28.6.2019 SSH:n NQX-palomuuri- ja verkkosalain­tuotteen version 1.1.0 hyväksytyksi salausratkaisuksi kansalliseen STIII-suojaustasoon (luottamuksellinen tieto) luokitelluille tiedoille.

Nyt hyväksytty uusi versio sisältää tuen varmenteille, mikä mahdollistaa palvelinten välillä turvallisen ja kontrolloidun autentikoinnin ja on toivottu laajennus asiakkailta.

SSH:n toimitusjohtaja Kaisa Olkkonen toteaa: ”PKI-toiminnallisuus helpottaa asiakkaiden käyttöönottoprojekteja ja järjestelmähallintaa ja mahdollistaa NQX:ää käyttävien palvelinten helpon ja turvallisen autentikoinnin digitaalisten sertifikaattien avulla. Olemme saaneet hyvää palautetta tästä toiminnosta, joka on ollut yksi merkittävä asiakkaiden esittämä kehi­tystoive NQX:n suhteen.”

Sertifioinnin lisäksi NQX 1.1.0 tukee entistä laajempaa joukkoa laitealustoja. Uusina alustoina on hyväksytty Fujitsun Primergy RX1320 ja RX1330 -alus­tat, mikä an­taa asiakkaille entistä enemmän valinnanvapautta ja mahdollisuuden käyttää EU-alueella valmistettua laitealustaa.

SSH NQX on yhdistetty ohjelmistopohjainen palomuuri ja verkkosalain, jonka Ethernet- ja IP-liikenteen salaamiseen käyttämät teknologiat ovat päivitettävissä tulevien kvanttitason krypto­grafisten algoritmien kanssa (Quantum Ready). Useita tuotteen avainteknologioita on suo­jattu kansainvälisin patentein ja patenttihakemuksin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Simo Karkkulainen
SSH Communications Security
+358407389406
simo.karkkulainen@ssh.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SSH Communications Security
Kornetintie 3
00380 Helsinki

http://www.ssh.com

SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja palveluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menestymään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pää­synhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovel­luksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kattavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.