Aito Media

Vietä koti-iltojasi yhdessä Suomen huippuartistien kanssa!

Jaa

"Kun meidät eristetään toisistamme, niin olemme itse asiassa enemmän yhdessä kuin koskaan", sanoo Ylen Kaikki kotona liven juontaja Mikko Kuustonen. Mukana ohjelmassa ovat ensimmäisenä viikonloppuna Vesala, Anssi Kela, Elastinen ja Pyhimys.

Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo Suomen eturivin artistit olohuoneisiin viikonlopun suorissa lähetyksissä. (HANDOUT)
Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo Suomen eturivin artistit olohuoneisiin viikonlopun suorissa lähetyksissä. (HANDOUT)

Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Yle TV2

Perjantaina 20.3. klo 19-21

Esiintyjät: Anssi Kela ja Elastinen

Lauantaina 21.3. klo 21-23

Esiintyjät: Vesala ja Pyhimys

Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo kotiisi tulevana viikonloppuna musiikkia Suomen eturivin artisteilta ja yhtyeiltä, jotka esiintyvät perjantai- ja lauantai-iltoina suorissa lähetyksissä. Mukana ensimmäisenä viikonloppuna ovat Vesala, Anssi Kela, Elastinen ja Pyhimys.

Illan aikana ollaan yhteyksissä myös tuttujen ja tuntemattomien suomalaisten kotisohville ja kurkistetaan, miten koti-illan viettäminen sujuu.

Kaikki kotona live haastaa koko Suomen koti-illanviettäjät osallistumaan illan kulkuun ja jakamaan hauskimmat vinkkinsä siitä, miten aika sujuu maailmaan parhaassa paikassa eli kotona!

Ohjelman juontaa Mikko Kuustonen.

”YLE toteuttaa viisaalla tavalla tehtäväänsä ja muistuttaa, että selviämme paremmin yhdessä. Musiikilla ja tarinoiden jakamisella on valtava voima ja siksi tässä on ilo olla mukana!” sanoo Mikko Kuustonen.

Ohjelman tuottaa Ylelle Aito Media yhteistyössä Akun Tehtaan kanssa.

Ensimmäisenä iltana esiintyvä Anssi Kela sanoo:

”Vaikeina aikoina tarvitaan myös niitä juttuja, jotka vievät ajatukset hetkeksi pois oudoksi muuttuneesta arjesta. Kun meidät eristetään toisistamme, niin olemme itse asiassa enemmän yhdessä kuin koskaan.”

”Nyt kun suunnilleen kaikki on peruttu, myös Vesala-yhtyeen kiertue, otimme ilolla vastaan pyynnön tulla telkkuun koko meidän ryhmän kanssa soittamaan. Ihana idea tässä tilanteessa! Voidaan ainakin kokoontua yleisön kanssa edes sillä tavalla. Musasta voi saada hetkeksi muuta ajateltavaa kuin virukset. Vietetään kiva lauantai-ilta yhdessä, siispä!”, sanoo Paula Vesala.

Osallistu ohjelman tekoon ja kommentoi #yleolohuone #kaikkikotonalive Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Tule kertomaan suorassa lähetyksessä muiden katsojien kanssa:

- Mitä olet hamstrannut kaappeihin?

- Mikä on paras lautapeli ja miksi?

- Mikä on paras kotikuntoiluliike?

Ilmoittaudu osoitteessa: kaikkikotona@aitomedia.fi ja WhatsAppissa +358 50 4111842.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilkka Hynninen
vastaava tuottaja
Aito Media
ilkka.hynninen@aitomedia.fi

Kuvat

Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo Suomen eturivin artistit olohuoneisiin viikonlopun suorissa lähetyksissä. (HANDOUT)
Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo Suomen eturivin artistit olohuoneisiin viikonlopun suorissa lähetyksissä. (HANDOUT)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Aito Media
Aito Media
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

+358 50 380 4160https://www.aitomedia.fi

Aito Media - aitomedia.fi

Aito Media Oy on yksi Suomen suurimmista tv-tuotantoyhtiöistä. Vuonna 2003 perustettu Aito Media on kehittänyt ja tuottanut yli 50 televisiosarjaa, ja yhtiön ohjelmia on näytetty yli 40 maassa. Aito Media tuottaa vuosittain yli 200 tuntia ohjelmistoa suomalaisille televisiokanaville ja kansainväliseen levitykseen. Yhtiö tuottaa niin dokumentaarisia sarjoja, draamaa, viihdettä kuin formaatteja. Aito Median ohjelmia ovat muun muassa Suomalainen menestysresepti, Au pairit, Rikkaat ja Rahattomat, Sinkut Paljaana, Suomen huutokauppakeisari, Olet mitä syöt, 10 suomalaista sarjamurhaajaa, Ennätystehdas, Poliisit ja draamasarjat Koskinen, Ei Haukku haavaa tee sekä Pirjo. Aito Mediasta tuli osa Mediawan-konsernia vuoden 2020 marraskuussa.

 

Lisätietoja Mediawanista – mediawan.com

Pierre-Antoine Captonin, Xavier Nielin ja Matthieu Pigassen vounna 2015 perustama Mediawan on yksi merkittävimmistä eurooppalaisista audiovisuaalisista sisältöä tuottavista itsenäisistä studioista. Mediawan kokoaa yhteen oman luokkansa parhaat audiovisuaalisen luomisen kyvyt toimimalla koko arvoketjussa:

  • Draaman, käsikirjoittamattoman sisällön sekä dokumentti-, elokuva- ja animaatioelokuvien alkuperäissisällön tuottaminen yli 50 tuotantoyhtiössä Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Suomessa ja Senegalissa (Mediawan Studios)
  • Audiovisuaalisen sisällön jakelu (Mediawan Rights, LS Distribution ja Telmondis Distribution)
  • Kanavien ja digitaalisten palvelujen julkaiseminen (Mediawan Thematics)
  • Digitaalisten sisältöjen kehittäminen ja tuotanto (Mediawan Digital Studios)

Mediawan, yhteistyössä LEONINE STUDIOSin kanssa, on ollut merkittävä itsenäinen toimija sisällön tuottajana ja jakelijana Euroopassa viimeisen vuoden aikana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aito Media

Sanna-Sisko Tohkasta Aito Median uusi avainpelaaja28.1.2020 07:00:00 EET | Tiedote

Elokuvia ja tv-ohjelmia tuottava Aito Media Oy on nimittänyt Sanna-Sisko Tohkan (s. 1969), vastaavaksi tuottajaksi 27. tammikuuta lähtien. Hänestä tulee myös Aito Median johtotiimin jäsen. Tohka siirtyy tehtäväänsä Nouhau Productions Oy:stä luovan johtajan paikalta, jossa hän vastasi Nouhau Productionsin ohjelmien kehitystyöstä ja sisällöstä. Hänen luomiaan tv-ilmiöitä ovat muun muassa Myyntimies Jethron useat kaudet sekä Venla-palkittu Lapin Sampo ja Kauppiaan rouva. Tohka on tehnyt yli 20-vuotisen uran ohjaten ja käsikirjoittaen useita reality- ja lifestyle-ohjelmia, dokumentteja ja studiotuotantoja muun muassa Susamurussa ja MTV:llä. "Mahtavaa saada joukkoomme kokenut ja kekseliäs sisältöosaaja, joka osaa ohjata tähtien vahvuuksia ja tehdä monipuolisia ohjelmia. Sanna-Sisko vahvistaa kykyämme tehdä yhä enemmän merkityksellisiä ja viihdyttäviä ohjelmia suomalaisille", sanoo Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen. "On upeaa päästä mukaan yhteen Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme