Veikkaus Oy

Viiden osuuden porukka voitti Jokerista 2 miljoonaa euroa – ”Siinä olikin Tuplaus!”

Jaa

Perjantai-Jokerista pamahti kierroksella (23/2022) kahden miljoonan euron voitto viiden osuuden porukalle, joka oli pelannut Salossa Kauppakeskus Linjurin R-kioskissa. Porukan jäsenet ostivat osuutensa yksittäin kioskissa myynnissä olleesta pelistä. Veikkaus on päässyt onnittelemaan osaa voittoporukan jäsenistä.

- Ostin kassalta pari lappua. Toinen oli Eurojackpot ja toinen Jokeri. Ostan niitä aina välillä, yksi porukan jäsenistä kertoo.

Hän sai tietää voitostaan tarkistaessaan pelinsä perjantai-iltana Teksti-tv:stä.

- En huomannut kuitenkaan aluksi tuplausta, mies kertoo.

- Hän herätti minut ja kertoi, että nyt on tullut voitto Jokerista. Minä en uskonut, vaimo lisää.

Vaimo lopulta huomasi peliä tarkastellessaan, että päävoitto olikin tuplauksen vuoksi kaksinkertainen. Näin päävoitto kaksinkertaistui miljoonasta kahteen miljoonaan euroon ja jokaisella porukkaosuudella voitti 400 000 euroa.

Voittaja ei harmittele sitä, että kaksi miljoonaan jakautui viiteen osaan.

- Hyvä vain, että meni useammalle.

Pariskunta aikoo ostaa voittorahoillaan uuden asunnon ja on käynyt niitä jo katsomassakin. Myös auto on menossa vaihtoon.

Porukkavoittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tarvitsi vain voiton jälkeen todentaa henkilöllisyytensä veikkaus.fi:ssä tai jossakin Veikkauksen pelisalissa. Kun voittorahat tupsahtavat tilille kolmen viikon karenssiajan jälkeen, pariskunta aikoo juhlistaa tilannetta menemällä syömään muutaman ystävänsä kanssa. Pariskunta kertoo myös aikovansa kokeilla onneaan jatkossakin.

- Ostin jo uuden Eurojackpot-pelin, mies myhäilee.

Toinen Veikkaukselle tunnelmistaan kertonut porukkavoittaja oli ostanut porukkaosuutensa ilman Veikkaus-korttia. Se tiesi reissua voitonlunastukseen Veikkauksen pääkonttorille Helsinkiin.

- Kävin tekemässä viikoittaiset Lotto- ja Eurojackpot-rivini R-kioskilla. Tuli onneksi samalla ostettua tuo Jokeri-osuus. Nyt se osui sitten oikein kunnolla, kerrankin myös minulle! Kiitos onnitteluista, ja onnitteluni vain kaikille muillekin voittoporukan jäsenille, voittaja iloitsee.

- En tiedä yhtään, että ketkä muut ovat voittaneet, kun aivan sattumaltahan tuo yksi osuus tuli ostettua. Mutta melko pieni paikka tämä Salo on, joten ehkä siitä jossain kohtaa saa vielä vihiä. Toivottavasti kaikilla on voittolaput hyvässä tallessa.

Onnellinen mies oli tarkistanut viikonloppuna riviään useita kertoja. Tunnelmat olivat vielä alkuviikostakin epäuskoiset.

- Ensin minä katsoin, että kolme ensimmäistä numeroa on oikein. Että kyllä tästä voi jokin voitto tulla. Sitten niitä oikeita numeroita olikin seitsemän. Ja vielä tuplausnumero lopuksi. Aivan uskomatonta! Mutta eiköhän se totta sitten ole.

Voittorahojaan hän aikoo ainakin sijoittaa.

- Asuntosijoittamista minä olen vähän suunnitellut. Tosi hyvä voitto tuo on, kun riitti monelle hyvin jaettavaa, yksi 400 000 euroa voittaneista sanoo.

Perjantai-Jokerin 2 000 000 miljoonan euron voiton jakaneista viidestä pelaajasta Veikkauksen tiedossa on nyt kolme. Aikaa kahden tunnistautumattomana pelatun 400 000 euron voitto-osuuden lunastamiseen on yksi vuosi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme