Hopiasepät Oy

Viiden pääministerin viestijä Mikko Norros on uusin Hopiaseppä – Myönteinen eminenssi tuntee ihmiset, taustat ja ratkaisee kriisit

Jaa

Hopiaseppiin on liittynyt uusi huippuosaaja, Suomen kokeneimpiin ja kansainvälisesti pätevöityneimpiin viestijöihin lukeutuva Mikko Norros. Norros aloittaa työnsä nimikkeellä ”Myönteinen eminenssi”, joka kuvaa hyvin niin Norroksen korkean tason osaamista, suhdeverkostoa kuin myönteistä asennetta yleensäkin.

FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät
FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät

Lehdistötiedote 5.3.2018

”Mikko on palvellut viittä pääministeriä Paavo Lipposesta Jyrki Kataiseen. Mikko on nähnyt pitkän aikaa aitiopaikalta suomalaisen politiikan keskeiset linjaukset ja kriisit ja ollut keskeinen vaikuttaja siinä, miten tärkeistä asioista on niin Suomeen kuin maailmallekin viestitty. Jos joku tietää, miten hankalissakin paikoissa pitää toimia ja ymmärtää viestinnän vaikutukset laaja-alaisesti, se on Mikko Norros”, kuvaa Hopiaseppien Myönteinen vaikuttaja, toimitusjohtaja Jussi Seppälä uutta tiimiläistä.

Valtioneuvoston kansliasta lähdettyään Norros on toteuttanut monia kiinnostavia toimeksiantoja, samalla kun puolison työkomennus ulkomailla antoi aikaa sekä perheelle että itsensä kehittämiselle.

”Olen todella onnellinen, että saamme Mikon mukaan Hopiaseppiin mahtavalla motivaatiolla ja täydessä iskussa. Mikolla on Suomessa täysin ainutlaatuinen kokemus viestinnästä suomalaisen politiikan ja EU-päätöksenteon huipulla. Kruununa meille on tietysti se, että Mikkoa mukavampaa ja fiksumpaa miestä saa hakea”, iloitsee Seppälä.

Norros on ollut valtioneuvoston kansliassa päävastuussa jo Suomen ensimmäisen EU-puheenjohtajakauden viestinnästä vuonna 1999, toisen EU-puheenjohtajakauden 2006 hän hoiti viestintää Suomen EU-edustustossa lehdistöneuvoksena. Hän palveli lisäksi nykyistä tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä erityisavustajana, kun Niinistö toimi eduskunnan puhemiehenä. Norros on työskennellyt myös elinkeinoelämän palveluksessa mm. Suomen maakuvaa rakentamassa.

Norros itse pitää uutta työtään mainiona tilaisuutena sekä oppia uutta että soveltaa rautaista kokemusta uusiin mahdollisuuksiin.

”Viestintä mullistuu valtavaa vauhtia sekä teknologisten muutosten että koko ajan kehittyvien uusien toimintatapojen myötä. Samaan aikaan pitää kuitenkin yhä ymmärtää perusasiat: mitä viestinnällä tavoitellaan eli miksi viestimme ja kenelle. Millainen viestintä milloinkin on tehokkainta on tietysti valtavan tärkeää, mutta sisältö on silti vielä tärkeämpää”, arvioi Norros.

”Pidän Hopiaseppien ajattelusta, jossa strategia tulee aina ennen viestintää – näinhän sen pitää olla. Jos ei tiedä mitä tekee, niin kauniilla puheilla ei pärjää”, kiteyttää Norros olennaisen.

Yhdessä suuriin muutoksiin

Hopiaseppien työ pyörii monin tavoin digitalisoitumisen keskiössä niin teollisuuden kuin ohjelmistoalankin asiakkuuksien kautta.

”Tekoäly tulee ja 5G tuottaa valtavan määrän uutta bisnestä ja mahdollisuuksia kaikille elämänaloille. On välttämätöntä ymmärtää näiden mahdollisuuksien suuret linjat, jotta asiakkaille voi tuottaa tulevaisuudessa mahdollisimman paljon hyvää. Mikon visionäärinen äly ja strateginen ote tulevat olemaan meille suureksi hyödyksi”, summaa toimitusjohtaja Seppälä tulevaisuutta.

Hopiaseppien tiimissä Norroksen kanssa jatkavat myös CSO, Myönteinen strategi Samppa Seppälä sekä COO, Myönteinen tekijä Henna Hopia.

Lisätiedot:

Jussi Seppälä, Myönteinen vaikuttaja, toimitusjohtaja: 050 529 4562, jussi.seppala@hopiasepat.fi, @JussiPositively

Mikko Norros, Myönteinen eminenssi, 040 547 6280, mikko.norros@hopiasepat.fi                      

Avainsanat

Kuvat

FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät
FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät
Lataa
Mikko Norros. Kuva: Hopiasepät
Mikko Norros. Kuva: Hopiasepät
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hopiasepät Oy
Hopiasepät Oy
Pohjoinen Rautatiekatu 11 lh 2
00100 Helsinki

050 529 4562http://www.hopiasepat.fi

Hopiasepät Oy on strategioinnin, viestinnän ja vaikuttamisen paja Helsingin ytimessä. Olemme yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivien asiakkaidemme strateginen kumppani. Taomme hyvää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hopiasepät Oy

Brexit on ansaitusti päätymässä historian suurten typeryyksien romukoppaan – May häviää äänestyksen tiistaina, eikä todennäköinen lykkäyskään pelasta surkeaa sopimusta: EU:n strategia on onnistunut14.1.2019 13:04:01 EETTiedote

Brittien EU-eron iso kuva on jäänyt Brexit-uutissekamelskan peittoon. Theresa Mayn hallituksen ahdinko on vääjäämätön seuraus EU:n neuvottelustrategiasta. Jo pitkään on ollut selvää, että britit voivat saada EU:lta vain itsensä kannalta niin huonon erosopimuksen, ettei heidän sitä kannata hyväksyä. Tämä tulee tiistaina todistettua, kun Mayn neuvottelema erosopimus hylätään parlamentissa. Samalla alkaa toden teolla pyristely eroon koko Brexitistä, arvioi pitkän linjan EU-asiantuntija Jussi Seppälä.

Tulevaisuus on vastuullinen! Hopiasepät tarjoaa yrityksille älykkäitä palveluita kestävämpään kehitykseen – Janina Granholm on uusi Myönteinen innovoija11.6.2018 11:00:31 EESTTiedote

Vastuullisuus koskee kaikkia ihmisiä ja kaikkia yrityksiä. ”Jokaisen yrityksen pitäisi tukea toimissaan kestävää kehitystä. Tätä ei kuitenkaan pidä ajatella rasitteena vaan suurena mahdollisuutena: Tulevaisuuden menestyjiä ovat ne yritykset, jotka onnistuvat yhdistämään aidon vastuullisuuden kasvavaan liiketoimintaan”, ennustaa Janina Granholm, strategiatoimisto Hopiaseppien uusi vastuullisuusasiantuntija, tittelinään Myönteinen innovoija.

Raha ylpeyden edelle? Brexit voi jopa peruuntua, jos EU:n rivit pysyvät yhtenäisinä ja avoin neuvottelustrategia ehkäisee yhä lehmänkaupat Brexit-neuvotteluissa22.5.2018 15:00:00 EESTTiedote

EU on saanut Brexit-neuvotteluissa tähän asti läpi kaikki tavoitteensa. Tämä on perustunut avoimeen neuvottelustrategiaan, jossa EU:n tavoitteet on kerrottu selkeästi julki eikä väännölle kulisseissa ole jätetty tilaa. Britannia ei ole pystynyt horjuttamaan 27 jäsenmaan yhtenäistä rintamaa yrityksistään huolimatta, vaan se on joutunut toistaiseksi tinkimään kaikista omista tavoitteistaan. Jos EU-rintama yhä kestää voi epäedullinen neuvottelutulos vielä muuttaa brittien kannat ja johtaa jopa koko EU-eron peruuntumiseen, arvioi pitkän linjan EU-asiantuntija, Hopiasepät Oy:n toimitusjohtaja Jussi Seppälä ProComin tilaisuudessa.

Myönteinen meno kiihtyy - Samppa Seppälä vahvistamaan Hopiaseppiä3.4.2017 10:15:20 EESTTiedote

Yritysviestinnän huippuosaaja ja strategian sparraaja Samppa Seppälä on siirtynyt Hopiasepät Oy:n palvelukseen. Seppälä on Hopiaseppien uusi Myönteinen strategi, CSO. ”Sampan avulla saamme uutta iskua ja vankkaan kokemukseen perustuvaa näkemystä asiakkaille tekemäämme strategiatyöhön ja viestintään”, kiittää Jussi Seppälä, Hopiasepät Oy:n toimitusjohtaja. ”Samppa ei ole sukua, mutta kauan olemme tunteneet. Siksi tiesin, että Samppa on mittavan osaamisensa lisäksi myös positiivinen ja innostava ihminen ja istuu täysin myönteiseen ajatusmaailmaamme”, sanoo Jussi Seppälä, joka itse käyttää titteliä Myönteinen vaikuttaja. Samppa Seppälällä on 30 vuoden kokemus monipuolisesti vaikuttavasta yritysviestinnästä. Hän on kehittänyt ja johtanut viestintää ja sijoittajasuhteita globaalisti toimivissa pörssiyhtiöissä kuten Comptelissa, Sonerassa, Pöyryllä ja Amer Sportsissa. Lisäksi Seppälä on työskennellyt menestyksekkäästi johtavana konsulttina kansainvälisissä viestintätoimistoissa. ”Seppälät si

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme