Hopiasepät Oy

Viiden pääministerin viestijä Mikko Norros on uusin Hopiaseppä – Myönteinen eminenssi tuntee ihmiset, taustat ja ratkaisee kriisit

Jaa
Hopiaseppiin on liittynyt uusi huippuosaaja, Suomen kokeneimpiin ja kansainvälisesti pätevöityneimpiin viestijöihin lukeutuva Mikko Norros. Norros aloittaa työnsä nimikkeellä ”Myönteinen eminenssi”, joka kuvaa hyvin niin Norroksen korkean tason osaamista, suhdeverkostoa kuin myönteistä asennetta yleensäkin.
FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät
FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät

Lehdistötiedote 5.3.2018

”Mikko on palvellut viittä pääministeriä Paavo Lipposesta Jyrki Kataiseen. Mikko on nähnyt pitkän aikaa aitiopaikalta suomalaisen politiikan keskeiset linjaukset ja kriisit ja ollut keskeinen vaikuttaja siinä, miten tärkeistä asioista on niin Suomeen kuin maailmallekin viestitty. Jos joku tietää, miten hankalissakin paikoissa pitää toimia ja ymmärtää viestinnän vaikutukset laaja-alaisesti, se on Mikko Norros”, kuvaa Hopiaseppien Myönteinen vaikuttaja, toimitusjohtaja Jussi Seppälä uutta tiimiläistä.

Valtioneuvoston kansliasta lähdettyään Norros on toteuttanut monia kiinnostavia toimeksiantoja, samalla kun puolison työkomennus ulkomailla antoi aikaa sekä perheelle että itsensä kehittämiselle.

”Olen todella onnellinen, että saamme Mikon mukaan Hopiaseppiin mahtavalla motivaatiolla ja täydessä iskussa. Mikolla on Suomessa täysin ainutlaatuinen kokemus viestinnästä suomalaisen politiikan ja EU-päätöksenteon huipulla. Kruununa meille on tietysti se, että Mikkoa mukavampaa ja fiksumpaa miestä saa hakea”, iloitsee Seppälä.

Norros on ollut valtioneuvoston kansliassa päävastuussa jo Suomen ensimmäisen EU-puheenjohtajakauden viestinnästä vuonna 1999, toisen EU-puheenjohtajakauden 2006 hän hoiti viestintää Suomen EU-edustustossa lehdistöneuvoksena. Hän palveli lisäksi nykyistä tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä erityisavustajana, kun Niinistö toimi eduskunnan puhemiehenä. Norros on työskennellyt myös elinkeinoelämän palveluksessa mm. Suomen maakuvaa rakentamassa.

Norros itse pitää uutta työtään mainiona tilaisuutena sekä oppia uutta että soveltaa rautaista kokemusta uusiin mahdollisuuksiin.

”Viestintä mullistuu valtavaa vauhtia sekä teknologisten muutosten että koko ajan kehittyvien uusien toimintatapojen myötä. Samaan aikaan pitää kuitenkin yhä ymmärtää perusasiat: mitä viestinnällä tavoitellaan eli miksi viestimme ja kenelle. Millainen viestintä milloinkin on tehokkainta on tietysti valtavan tärkeää, mutta sisältö on silti vielä tärkeämpää”, arvioi Norros.

”Pidän Hopiaseppien ajattelusta, jossa strategia tulee aina ennen viestintää – näinhän sen pitää olla. Jos ei tiedä mitä tekee, niin kauniilla puheilla ei pärjää”, kiteyttää Norros olennaisen.

Yhdessä suuriin muutoksiin

Hopiaseppien työ pyörii monin tavoin digitalisoitumisen keskiössä niin teollisuuden kuin ohjelmistoalankin asiakkuuksien kautta.

”Tekoäly tulee ja 5G tuottaa valtavan määrän uutta bisnestä ja mahdollisuuksia kaikille elämänaloille. On välttämätöntä ymmärtää näiden mahdollisuuksien suuret linjat, jotta asiakkaille voi tuottaa tulevaisuudessa mahdollisimman paljon hyvää. Mikon visionäärinen äly ja strateginen ote tulevat olemaan meille suureksi hyödyksi”, summaa toimitusjohtaja Seppälä tulevaisuutta.

Hopiaseppien tiimissä Norroksen kanssa jatkavat myös CSO, Myönteinen strategi Samppa Seppälä sekä COO, Myönteinen tekijä Henna Hopia.

Lisätiedot:

Jussi Seppälä, Myönteinen vaikuttaja, toimitusjohtaja: 050 529 4562, jussi.seppala@hopiasepat.fi, @JussiPositively

Mikko Norros, Myönteinen eminenssi, 040 547 6280, mikko.norros@hopiasepat.fi                      

Avainsanat

Kuvat

FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät
FM Mikko Norros on aloittanut strategia- ja viestintätoimisto Hopiasepissä. Kuva: Hopiasepät
Lataa
Mikko Norros. Kuva: Hopiasepät
Mikko Norros. Kuva: Hopiasepät
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hopiasepät Oy
Hopiasepät Oy
Pohjoinen Rautatiekatu 11 lh 2
00100 Helsinki

050 529 4562http://www.hopiasepat.fi

Hopiasepät Oy on strateginen viestintätoimisto vaikuttamisen ytimessä. Olemme yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivien asiakkaidemme strateginen kumppani. Taomme hyvää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hopiasepät Oy

”Geotalouden paradoksi: Maailma on sekä vaarallisempi että vastuullisempi”: Hopiaseppien uusi Geopalvelu saa tuekseen huippuluokan Advisory Boardin6.6.2023 15:15:59 EEST | Tiedote

Strateginen viestintätoimisto Hopiasepät panostaa nyt vientiyritysten tukemiseen. ”Meillä on vuosikymmenten kokemus geopolitiikan analysoinnista niin suurvaltasuhteiden tasolla kuin maakohtaisesti. Kiristynyt tilanne luo vientiyrityksille sekä riskejä että uusia mahdollisuuksia. Siinä uuden Geopalvelumme ydin”, toteaa Hopiaseppien toimitusjohtaja Jussi Seppälä. Hopiasepät saa tuekseen kovan luokan Advisory Boardin. ”Nämä huippuosaajat varmistavat sen, että kaikki näkökulmat huomioidaan”, kiittää Seppälä.

Brexit on ansaitusti päätymässä historian suurten typeryyksien romukoppaan – May häviää äänestyksen tiistaina, eikä todennäköinen lykkäyskään pelasta surkeaa sopimusta: EU:n strategia on onnistunut14.1.2019 13:04:01 EET | Tiedote

Brittien EU-eron iso kuva on jäänyt Brexit-uutissekamelskan peittoon. Theresa Mayn hallituksen ahdinko on vääjäämätön seuraus EU:n neuvottelustrategiasta. Jo pitkään on ollut selvää, että britit voivat saada EU:lta vain itsensä kannalta niin huonon erosopimuksen, ettei heidän sitä kannata hyväksyä. Tämä tulee tiistaina todistettua, kun Mayn neuvottelema erosopimus hylätään parlamentissa. Samalla alkaa toden teolla pyristely eroon koko Brexitistä, arvioi pitkän linjan EU-asiantuntija Jussi Seppälä.

Tulevaisuus on vastuullinen! Hopiasepät tarjoaa yrityksille älykkäitä palveluita kestävämpään kehitykseen – Janina Granholm on uusi Myönteinen innovoija11.6.2018 11:00:31 EEST | Tiedote

Vastuullisuus koskee kaikkia ihmisiä ja kaikkia yrityksiä. ”Jokaisen yrityksen pitäisi tukea toimissaan kestävää kehitystä. Tätä ei kuitenkaan pidä ajatella rasitteena vaan suurena mahdollisuutena: Tulevaisuuden menestyjiä ovat ne yritykset, jotka onnistuvat yhdistämään aidon vastuullisuuden kasvavaan liiketoimintaan”, ennustaa Janina Granholm, strategiatoimisto Hopiaseppien uusi vastuullisuusasiantuntija, tittelinään Myönteinen innovoija.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme