Basam Books

Viisaat keittovalinnat tarjoaa ekologisemman ja eettisemmän keiton vuoden jokaiselle viikolle satokauden aineksista!

Jaa
Keitto höyryää, tuoksut valtaavat keittiön. On keskiviikko. Meillä syödään kerran viikossa keittoa.
Viisaat keittovalinnat (Basam Books 2023)
Viisaat keittovalinnat (Basam Books 2023)

Haluaisin olla järkevä kuluttaja, vaikka ilmastonmuutos painostaa ja vaatimukset ahdistavat. Annan kuitenkin sipulin kirvellä silmiä ja keiton kiehua rauhassa. Pienillä valinnoilla lautaselle otan askelia kohti vastuullisempaa syömistä.

Maarit Kattilakosken ja Aino Pietarisen Viisaat keittovalinnat tarjoaa valinnanvaraa kasvissyöjille ja sekasyöjille, luomua ja lähiruokaa eettisistä ja ekologisista – siis vastuullisista ja viisaista – raaka-aineista.

Keittokirja tarjoaa ohjeita, joissa naudanliha vaihdetaan ekologisempaan peuraan, sipuli ja herneet luomuun ja lähiruokaan sekä kerma kaurakermaan. Yksi kasvispäivä lisää viikkoon on jo melkoinen harppaus ilmastoystävällisempään suuntaan.

Maarit Kattilakoski ja Aino Pietarinen ystävystyivät yhteisessä työpaikassa parikymmentä vuotta sitten. Heiltä on aiemmin julkaistu kirjat Etätyön keittokirja (Basam Books 2021) ja Viisaat vaatevalinnat (Basam Books 2022)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:


Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Viisaat keittovalinnat (Basam Books 2023)
Viisaat keittovalinnat (Basam Books 2023)
Lataa
Viisaat keittovalinnat (Basam Books 2023)
Viisaat keittovalinnat (Basam Books 2023)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Basam Booksin syksyn 2023 kirjat!15.5.2023 13:04:00 EEST | Tiedote

Syksyn julkaisuohjelmassamme on monipuolisesti niin kauno- kuin tietokirjallisuutta, hyvinvointia ja työelämää käsittelevää kirjallisuutta – klassikoita ja runoutta unohtamatta! Ohessa nostoja syksyn julkaisuohjelmasta – tarkemmat tiedot ja kaikki syksyn kirjat löydät verkkosivuiltamme (linkki alla). Tietokirjallisuus Janne Kontalan Bhagavad-gita – Johdatus joogan salaisuuteen on johdatus maailmankirjallisuuden merkkiteokseen Bhagavad-gitaan. Mary Lutyensin Krishnamurti – Elämäkerta luo kattavan katsauksen Jiddu Krishnamurtin ajatteluun. Teoksen on suomentanut Antti Immonen. Eero Hämeenniemen Tähän päättyy Via Appia kuvaa Italian eteläisintä osaa ja vie lukijan jännittävälle matkalle halki Italian tuntemattomimman ja villeimmän osan! Kirjassaan Pyhä luonto – Sankaritarinoita ja jumalia shintolaisesta Japanista buddhalaisen taiteen ja Aasian kulttuurien tutkija FT Irene Wai Lwin Moe tutkii shintolaisuuden ikivanhaa uskomusjärjestelmää sen rikkaasta myyttien ja sankaritarujen aarteistost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme