Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä Minä Olen -messuilla 13.2.2021.

Jaa

Viisas Elämä on mukana Minä Olen -virtuaalimessuilla lauantaina 13.2.2021. Suomen suurimmassa kokonaisvaltaisen hyvinvointialan tapahtumassa Viisas Elämä -kirjailijat esittelevät uutuuskirjojaan ja jakavat vinkkejä muun muassa terveelliseen ravintoon, itsensä kehittämiseen ja tasapainoiseen elämään.

kuva: Julia Alakulju
kuva: Julia Alakulju

Messuilla Maria Nordin kertoo Eroon oireista - kirjastaan, joka tarjoaa uudenlaisen näkemyksen kehon ja mielen mekanismien ja ihmisen tietoisuuden yhteyksiin. Teos pohjaa Nordinin omiin kokemuksiin, ja hänen harjoitusmenetelmä on tarjonnut verkkokurssin kautta avun jo tuhansille ihmisille.

Karita Aaltonen ja Kaie Hakonen jakavat messuilla kokemuksiaan omista uskomattomista parantumiskertomuksistaan. Puhtaalla ruoalla on ollut tärkeä rooli heidän terveydelleen. Naisten yhteistyössä tekemä Valoa lautaselle -teos on täynnä immuunipuolustusjärjestelmää tehostavia, hoitavia ja lempeitä ruokavinkkejä. Ravinnosta puhuu myös Elviira Krebber, joka esittelee ketogeenista ruokavaliota käsittelevien teostensa odotetun jatko-osan Kevyempi KETO -käsikirja. Teos kertoo miten ketogeenisen ruokavalion noudattaminen sopii kasvisruokien ystäville.

Minä Olen -virtuaalimessuilta saa vinkkejä myös parempaan työelämään sekä työkaluja omien unelmien tavoittelemiseen ja itsensä johtamiseen. Saa mitä haluat – Elämäsi kirjan tehnyt Ilkka Koppelomäki rohkaisee elämään omannäköistä elämää. Suunnittelukirjansa avulla hän opastaa ihmisiä oman työn, asenteen ja koko elämän muutokseen. Isa Merikallio puhuu elämänhalun kadottamisesta ja uuden elämänvoiman löytämisestä. Hänen uusin teoksensa Tänään valitsen elämän kertoo Isan oman tarinan rohkean rehellisesti. Kati Huovinmaan Radikaali unelma - teos taas murtaa työmaailman myyttejä ja puhaltaa niihin uutta eloa.

Tunteisiin messuilla sukelletaan Ilkka ja Harri Virolaisen uusimman Vapaudu tukahdutetuista tunteista -teoksen ja Kaisa Peltolan Häpeän alkemia -uutuuskirjan kautta. Onnellisen elämän avaimia messuilla tarjoilevat lisäksi Taru Tammikallio, Satu Lähteenkorva, Johanna Tolppola, Katja Frange ja Sanni Nevalainen.

Viisas Elämä on Suomen johtava hyvinvointi- ja elämäntapakirjallisuuteen keskittynyt kustantamo, joka on julkaisut jo yli 25 vuotta kotimaista ja käännettyä tietokirjallisuutta. Viisas Elämä -kirjat tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ihmisyyden eri osa-alueilla. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa tapahtumasta ja liput messuille: markkinointi@minaolen.com
Lisätietoa Viisas Elämän kirjailijoista ja kirjoista: tiedotus@viisaselama.fi

Kuvat

kuva: Julia Alakulju
kuva: Julia Alakulju
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Paluu Jumalattaren luontoon – Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille27.4.2021 10:22:06 EEST | Tiedote

Syvä kiinnostus kasvien voimaan, kansanperinteeseen ja mystiikkaan saivat Eeva Maria Leinon kirjoittamaan Luojattarista, voimanaisista ja muinaissuomalaisesta tarustosta ammentavan upean oppaan, joka on luotu nykypäivän naisen elämää ajatellen. Leino on kasvituntija, hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä, joka työssään haluaa auttaa naisia löytämään yhteyden luontoon oman mytologiamme naiseuden kautta. Kirja tarjoaakin uudenlaisia näkökulmia suomalaiseen mytologiaan. Se innostaa katsomaan kasvimaailmamme rikkauksia uusin silmin sekä tukee oman voiman löytymistä nykypäivän nopeatempoisen tahdin keskellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme